Kvinde nægtede at samle hundelort op: Det endte hun med at fortryde

Foto: Youtube

En kvinde opdagede en hundeejer, der ikke samlede op efter sin hund. Det resulterede i en konfrontation, og en klam oplevelse for hundens ejer.

De fleste hundeejere er heldigvis så ordentlige mennesker, at de samler hundens afføring op efter sig. Desværre så findes der stadig nogle, der ikke lige gider at tage en pose med ud på gåturen, og så lader de hundens lort ligge der, vi andre kan risikere at træde i dem.

Læs også

Kevin købte en brugt bil til sin datter - Brød sammen da han opdagede brev i handskerummet

Oftest har det dog ingen konsekvenser, hvis ikke man samler sin hunds afføring op efter sig, måske ikke andet end et par rystende hoveder rundt omkring.

En kvinde lærte det dog på den helt hårde måde, at hun ikke skulle lade sin hunds afføring ligge på et gadehjørne.

I videoen herunder ser vi nemlig, hvordan en kvinde kommer gående og opdager, at en anden kvinder der er ved at sætte sig ind i en bil, ikke har samlet op efter sin hund.

Det kom hun til at fortryde

Kvinden med kameraet konfronterer derefter hundeejeren, og det udvikler sig til en heftig diskussion. Sproget i videoen er russisk, og dermed kan vi ikke berette om, hvad der præcist bliver sagt i videoen.

Dog er det tydeligt, at de to kvinder ikke er enige, og den ene kvinde skælder formentligt den anden ud, fordi hun ikke har samlet op efter sin hund.

Da videoen er ved at nå sin afslutning, ser vi kvinden med kameraet, der noget misfornøjet samler hundelorten op, og kort efter gør hun det, der får hundeejeren til at fortryde, at hun ikke selv samlede den op i første omgang.

 

Læs også

Mor sælger krybbe da sønnen døde før fødsel: En uge senere bliver den returneret med en kæmpe overraskelse

 

 

Dagens Gossip