Kvinde nægter at forlade sin bil: Til sidst får betjenten nok og gør noget drastisk

Foto: Twitter

En kvinde nægtede at forlade sin bil, efter at være blevet stoppet af politiet, hvilket fik den ene betjent til at gøre noget drastisk.

En kvinde har filmet et chokerende øjeblik, hvor to politibetjente pludselig går amok og ødelægger ruden i hendes bil, fordi hun nægtede at rulle det helt ned.

Læs også

Ungt par finder ud af, at de skal være forældre: Få dage senere sker det utænkelige

52-årige Helen Delaney blev stoppet af politiet, hvorefter hun blev bedt om at rulle sit vindue ned. Det skete omtrent kl. 13.00 lokal tid i Coffs Harbour i New South Wales den 18. januar.

Den chokerende hændelse fandt sted, efter en betjent bad Helen om at rulle sit vindue helt ned, bekræfte sit navn og derefter vise sit kørekort.

Men både hun og den mand, hun havde med i bilen, afviste dog at gøre dette, da de mente, at betjentene 'ikke have jurisdiktion' til at fremsætte en sådan anmodning.

Kvinden blev dog sigtet for flere lovovertrædelser, herunder brug af et uregistreret køretøj, uforsikret køretøj, som der heller ikke var betalt skat af.

Hun afviste dog at samarbejde med de to betjente, hvilket også betød, at hun afslog at lade sig teste med et alkometer. At hun afviste dette, førte kun til flere sigtelser mod hende.

"I har ingen autoritet her. hvor får du din autoritet fra? Der er ingen regent i dette land," kan man høre manden sige til de to betjente.

"Lad være med at tro, at I har autoritet her."

I videoen kan man høre dem argumentere for, at de ikke kørte i køretøjet, men 'rejste', men denne undskyldning satte dog ikke en stopper for betjentene, der valgte at knuse ruden.

Det blev gjort ved, at en af betjentene tog fat i vinduet og brækkede det i stykker med sine bare hænder.

Herefter åbner betjentene for bildøren mod Helens ønske, hvorefter både hun og manden bliver anholdt. Imens dette sker, kan man høre, at man siger 'du skal fandme ikke røre hende'.

"Kort før kl. 13.00 i går (onsdag den 18. januar 2023) patruljerede betjente fra Traffic and Highway Patrol Command i Coffs Harbour-området, da de stoppede et køretøj på Pacific Highway," lyder det i en udtalelse fra det lokale politi ifølge Tyla.

"Efterfølgende kontroller viste, at køretøjets registrering var udløbet i juli 2022. Politiet talte med chaufføren, en 52-årig kvinde, som angiveligt var eftersøgt på to arrestordrer omhandlende vold i hjemmet."

Læs også

Han har elsket hende siden de var 10 år: Her tager han fusen på hende og vinder hendes hjerte

"Kvinden undlod angiveligt at give sig til kende overfor betjentene og blev anholdt på stedet og ført til Coffs Harbour Police Station. Mens hun var på stationen, nægtede kvinden angiveligt at lade sig teste for spiritus."

 

Dagens Gossip