Kvinde på løbetur gik ind på offentligt toilet - så mødte hun sit værste mareridt

Kristine Bugbee

382 uger siden

|

12/03/2017
Udland
Kelly Herron blev overfaldet på et offentligt toilet under en løbetur.
Kelly Herron blev overfaldet på et offentligt toilet under en løbetur.
En kvindelig løber oplevede sit livs mareridt, da hun stoppede for at tisse på et offenligt toilet. Nu håber hun, at hendes historie kan inspirere andre kvinder.

Dagens topnyheder

36-årige Kelly Herron løb sin sædvanlige rute i Golden Gardens Park i Seattle i USA, da hun blev tissetrængende. Hun gik ind på et offentligt toilet i den store park, da en mand pludselig sneg sig op bag hende og greb fat om hende.

Overfaldet på Kelly Herron skete, mens hun var ved at vaske sine hænder, og hun frygtede, at manden ville voldtage hende. Det skriver ABC.

Den 36-årige kvinde sparkede og skreg vildt for at komme fri. Hun råbte blandt andet 'ikke i dag, motherfucker'. 

Det var på dette offentlige toilet, Kelly Herron mødte sin overfaldsmand. Foto: Google

Kelly Herron havde tre uger tidligere deltaget i et selvforsvarskursus, og det kom hende til gavn nu. Hun brugte alle de teknikker, hun kunne komme i tanke om. Og det virkede.

Herron har efterfølgende delt historien på Instagram, hvor hun beskriver, hvordan hun kom fri af overfaldsmandens greb. Hun fortæller, at hun blandt andet rev ham i ansigtet og gav ham knytnæveslag i ryggen:

- Det lykkedes mig at låse ham inde på toilettet, indtil politiet ankom. Jeg kæmpede for mig liv og skreg 'ikke i dag, motherfucker'. 

- Han fik mig med det samme ned på jorden, han slog både mine knæ og ben, og så blev det til en slåskamp på gulvet. 

Kelly Herron blev slået i ansigtet flere gange under voldtægtsforsøget, men til sidst lykkedes det hende altså at afværge angrebet og låse overfaldsmanden inde. En forbipasserende hørte hendes skrig og ringede til alarmcentralen

Overfaldet har efterladt spor. Foto: Kelly Herron

Kelly Herron siger, at hun er ved godt mod efter overfaldet. Foto: Kelly Herron

40-årige Gary Steiner blev anholdt af politiet på stedet, og han er nu sigtet for voldægtsforsøg og vold. Han er varetægtsfængslet i Kings County Jail i Seattle. 

Gary Steiner er tidligere dømt for adskillige sexoverfald og andre kriminelle aktiviteter. Han kan nu se frem til et længere fængselsophold.

Kelly Herron håber, at hendes historie kan inspirere andre kvinder til at kæmpe.

Kelly Herron er taknemmelig for, at hun netop havde lært om selvforsvar. Foto: Kelly Herron

- Mit ansigt har fået sting, min krop er fyldt med blå mærker, men min sjæl er intakt, skriver hun på Instagram.

Læs også den rystende historie: Politiet frigiver chokerende video: Derfor vil kvinden på billederne have dig til at se den.