Kvinde ringede til alarmcentralen og hviskede panisk: Politiet gjorde et grumt fund, da de nåede frem

Foto: Shutterstock.

- Jeg er blevet kidnappet, forklarede hun desperat i røret.

En helt utrolig og uhyggelig sag har ramt staten Utah i det vestlige USA. Tidligere på måneden ringede en modig kvinde til alarmcentralen i Utah med en usædvanlig melding: 

- Jeg er blevet kidnappet, lød det fra den hviskende kvinde, der var skræmt fra vid og sans. 

Læs også

Hun blev kidnappet som 20-årig: Var låst inde i kiste i syv år - kom kun ud når hun skulle tortureres eller voldtages

I telefonen fortalte hun, at i samme rum lå hende kidnapper, Shawn Grate, og sov, skriver det britiske medie The Sun. Det var lykkedes kvinden at løsne rebet om sine hænder så meget, at hun kunne stjæle sin kidnappers mobiltelefon og ringe op.

Opkaldet til alarmcentralen varede 19 minutter og ved at stille spørgsmål til den unavngivne kvinde, fandt politiet frem til kidnapperens hus. Kort efter dukkede politiet op og anholdte Shawn Grate. Den handlekraftige kvinde havde været holdt fanget i to dage, da hun blev reddet.

Shawn Grate har formentlig masser af kvindemord på samvittigheden. Foto: Politiet.

Men da politiet undersøgte Shawn Grates hus og grund, gjorde de flere uhyggelige fund. To døde kvinder, 29-årige Elizabeth Grifffith og 43-årige Stacey Stanley, lå gemt. Kvinderne forsvandt i henholdsvis august og septemper i år.

I skoven ved Shawn Grates hus dukkede et tredje lig op, det viste sig at være 29-årige Candice Cunningham, som blev slået ihjel i juni, ifølge politiet.

De pårørende til den 43-årige familiemor, Stacey Stanley, ledte desperat efter hende men uden held. Foto. Facebook.

Siden da er den formodede seriemoder Shawn Grate også blevet sat i forbindelse med drabet på yderligere en kvinde, Rebekah Leicy, som blev fundet død i marts 2015. 

Politiet mener at have beviser for, at Shawn Grate begik sit første mord for over 10 år siden, hvor man stødte på et uidentificeret kvindelig i Marion County i Ohio. Men politiet frygter, at der er mange flere kvinder, der har mistet livet på grund af Shawn Grate.

Læs også

Mor opdagede ikke at sønnen lå død i huset i 20 år

- Når du starter i 2003 eller 2004, og du stadig gør det i 2016, er der nødt til at være noget imellem. Det er svært at tro, at der ikke er andre derude, siger sheriffen i Marion County, Tim Bailey til The Washington Post. 

Indtil videre nægter Shawn Grate anklagerne om to mord og en kidnapning. Efterforskerne arbejder på at samle beviser til en retssag med resten af kvindemordene.  

Se ABC's indslag om hele den uhyggelige historie: 

Serial Killer in Custody After Woman's 911 Call

 

 

Dagens Gossip