Kvinde risikerer 10 års fængsel: Forsøgte at købe en anden kvindes barn ved kassen i Walmart

Foto: Twitter

En amerikansk kvinde er blevet anholdt og sigtet for menneskehandel efter, at hun angiveligt forsøgte at købe en anden kvindes barn i køen til kassen i det amerikanske supermarked Walmart.

Vi kender det alle sammen... Man står i kø til kassen i Netto eller Rema, og kunden foran os er laaaangsom. Man kigger rundt og får øje på stativet med tyggegummi, slik og chokoladebarer, som næsten altid står ved kassen, og man bliver alt for ofte fristet til at købe en lille Mars eller nogle vingummi. 

En amerikansk dame oplevede noget lignende for nyligt, da hun blev fristet til at købe en vare, mens hun stod i kø til kassen i det amerikanske hypermarked Walmart. Varen lå dog ikke i stativet ved kassen, og den kunne heller ikke findes andre steder i supermarkedet... i hvert fald ikke med et prisskilt på.

Læs også

Dansk virksomhed donerer MRI-scanner modeller til hospitaler for at hjælpe børn med angst

'Varen' som kvinden forsøgte at købe var nemlig en anden kvindes barn, som sad i den anden kvindes vogn. Det skriver Unilad

Det bizarre handelsforslag fandt sted i den amerikanske stat Texas i det sydlige USA, og det lokale medie KSAT skriver, at kvinden bag den mislykkede handel var 49-årige Rebecca Taylor, som forsøgte at købe en anden kundes barn for en forholdsvis stor sum penge. 

Taylor stod i køen til kassen bag en dame, som havde flere af sine børn i sin vogn, og Taylor begyndte at kommentere på det ene af børnene, hvorefter hun angiveligt tilbød at købe barnet for $250.000 (1,65 millioner kroner).

Foto: Twitter

Ikke overraskende valgte barnets mor at takke nej til tilbuddet, men Taylor forstod tilsyneladende ikke, at de fleste mødre helst ikke vil sælge deres børn - uanset prisen - og hun tilbød derfor at fordoble buddet og give hele $500.000 (3,3 millioner kroner) for barnet. 

Ifølge politiet i Harris County valgte barnets mor dog endnu engang at takke nej, og herefter truede Taylor derfor kvinden til at overlevere barnet, og hun har angiveligt sagt, at hun ville tage barnet, hvis moderen ikke sagde ja til at sælge det. 

Det lykkedes dog heldigvis den forskrækkede mor at forlade butikken med alle sine børn, hvorefter hun kontaktede myndighederne, og politiet ankom kort tid efter til stedet, hvor de anholdte Taylor. 

Den 49-årige er siden blevet varetægtsfængslet og anklaget for 'salg eller køb af et barn', hvilket kan give op til 10 års fængsel og en bøde på op til $10.000 (65.000 kroner). 

Taylor er siden blevet løsladt mod kaution på $50.000 (330.000 kroner), men efterforskningen fortsætter. 

Læs også

Kvinde udløser debat i viral video: Fanger sin mand på fersk gerning

 

 

 

 

Dagens Gossip