Kvinde røvede tandlæge og trak 13 tænder ud på patient

Foto: Washoe County Sheriff’s Office

En 42-årig kvinde er blevet anholdt, efter at have røvet en tandlæge og trukket 13 tænder ud på en patient.

Betjente fra Washoe County Sheriff’s Office har anholdt den 42-årige Laurel Eich, som er blevet sigtet for flere forhold. Blandt andet er hun sigtet for indbrud hos en tandlæge i Sun Valley.

Læs også

Klara fik pludselig ondt i maven på sit nye job - få timer senere var hendes liv ændret for altid

Den 3. maj reagerede patruljerende betjente på et alarmopkald fra en tandlægeklinik på Sun Valley Boulevard. Selvsamme klinik var Laurel Eich ansat i. 

Det afslører Washoe County Sheriff’s Office i en pressemeddelelse, der blev udsendt den 15. juli på Facebook. 

Da betjentene ankom til stedet, opdagede de, at en dør stod på klem, og at et vindue var blevet brækket op. Efter klinikken var blevet gennemsøgt af en hundepatrulje, opdagede man, at kun et kasseapparat var blevet brudt op. 

I alt var der blevet stjålet 22.861 dollars i form af kontanter og checks. Det er svarende til cirka 144.000 kroner. 

Under efterforskningen identificerede politiet den 42-årige Laurel Eich som mistænkt. De mente, at hun stod bag både planlægning og udførelsen af indbruddet på tandlægeklinikken. 

I forbindelse med deres efterforskning fandt politiet også ud af, at hun havde trukket 13 tænder ud på en patient på et tidligere tidspunkt.  

Efterfølgende har kvinden indrømmet overfor flere personer, herunder flere betjente, at hun har udført denne procedurer. Desuden indrømmede hun også, at hun brugte bedøvelsesmiddel, der blev bortskaffet af tandlægeklinikken. 

Med assistance fra Nevada Department of Public Safety, Parole and Probation Division blev Laurel Eich til sidst anholdt og afhørt den 14. juli, hvor hun også blev sigtet for flere forskellige forhold.

Læs også

Kronprins Frederik aflyser: I nærkontakt med covid-19-smittet

Sigtelserne består af flere forhold, der dog alle omhandler de to førnævnte forbrydelser. Det vil sige, at hun er blevet sigtet for at stå bag indbruddet, ligesom hun er sigtet for at udføre tandlægefagligt arbejde, uden at have licens til dette.