Kvinde sætter gang i debat grundet hendes reaktion på lille barn, der 'slår hende under flyvetur'

Skrevet af Nicolai Busekist

8 uger siden

|

24/03/2024
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvindes reaktion på et lille barns adfærd under en flyvetur har delt vandene på nettet, da ikke alle mener, at hun burde have reageret på den måde.

Dagens topnyheder

En kvinde blev genereret af et lille barn, da hun sad i flyet på vej på sin bryllupsrejse. Hendes måde at håndtere det på, er dog ikke blevet taget godt imod af alle.

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan være svært for børn at opføre sig ordentligt på en flyrejse. Det støjer, det er svært at sove og det kan være svært at underholde sig selv. Derfor må forældrene ofte træde til for at gøre dette.

En kvinde har for nylig delt en video på det sociale medie TikTok, hvor hun viser et lille barn, der har det lidt for sjovt på en flyvetur. Det er dog ikke alle, der har vist sig at være imponerede over det.

Kara Saba fløj fra Detroit til Charleston sidste år med sin nye mand, mens hun var på bryllupsrejse. Parret fik sig lidt af en overraskelse, da et barn ved navn Adeline, der sad på rækken bagved, blev ved med at klemme og slå hende på armen.

I videoen kan man se, at barnet bliver ved med at gribe fat i og slå hende fra sædet bagved. Kara havde tydeligvis ikke noget imod det, hvorfor hun besluttede sig for at filme det og dele det på TikTok.

Ifølge Mirror er videoen på kort tid blevet set mere end 11,9 millioner gange. Det er dog ikke alle, der har reageret positivt på videoen. Det ses tydeligt i kommentarsporet, hvor mange har givet udtryk for deres syn på indholdet af videoen

"På vegne af mødre overalt: Tak for at kunne finde glæden i en situation som denne. Verden har brug for flere af jer," skrev en bruger.

"Godhjertede mennesker, griner bare af det. Elsker at se det," skrev en anden.

"Så mange mennesker hader forældre med børn på fly. Jeg elsker, at du bare lader hende være et barn," lød det fra en tredje.

"I er seje mennesker, der bare griner af det. Glad for, at det var jer, der sad der i stedet for folk af typen Karen eller Kyle," kommenterede en fjerde.

Andre mener dog, at Kara skulle have håndteret det anderledes. De mener, at hun skulle have sagt noget til forældrene.

"Nej tak. Fortæl det til forældrene," skrev en person, mens en anden skrev: "Røre fremmede uden deres tilladelse? At vokse med at overfalde folk. Ok."

"I har tålmodighed. Jeg ville have slået den hånd væk inden for få sekunder, og hun ville ikke have gjort det igen," skrev en tredje.