Kvinde sendte ildevarslende besked, før hun forsvandt sporløst: Nu er hun fundet død

Sydney Loofe Foto: Lincoln Police Department

En 24-årig amerikansk kvinde er blevet fundet død få uger efter, hun pludselig forsvandt under mystiske omstændigheder.

24-årige Sydney Loofe fra den amerikanske stat Nebraska er blevet fundet død, efter hun forsvandt under mystiske omstændigheder for et par uger siden.

Sydney Loofe havde dagen forinden været på date med en kvinde, som hun havde mødt på internettet. Kvinden er siden blevet identificeret som den 23-årige Bailey Boswell.

Det skriver britiske Metro.

Læs også

Ung kvinde forsvandt sporløst: Så opdagede vennerne hendes ildevarslende besked

I denne uge fandt betjente Sydney Loofes lig, da de gennemsøgte vildnisset omkring hendes hjem. Fundet blev bekræftet af den unge kvindes familie, som har sat ord på deres sorg i en skriftlig udtalelse:

- Det er med tunge hjerter, at vi deler denne nyeste opdatering med jer alle. Må Gud skænke dig evig hvile. Vi elsker dig, Sydney.

Inden daten skulle Sydney Loofe have sendt en besked til en ven og fortalt, hvordan hun havde været på date med kvinden aftenen før og skulle igen samme aften.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

Sydney Loofe delte desuden en selfie af sig selv med vennerne på det sociale medie Snapchat kort inden sin date med ordene: 

- Klar til min date.

Næste dag mødte Sydney Loofe ikke op på arbejde. Familien var bekymrede, fandt omstændighederne mistænkelige og frygtede, at den unge kvinde var blevet kidnappet.

Sydney Loofes date Bailey Boswell er blevet arresteret i forbindelse med andre forhold sammen med sin 51-årige bofælle Aubrey Trail. Politiet skulle dog have givet udtryk for, at de to også er søgelyset i sagen om Sydney Loofe.

Ung pige troede hun var gravid: Så fødte hun noget uventet på toilettet

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip