Kvinde startede indsamling for at betale kræftforløb: Så bliver den chokerende sandhed afsløret

Foto: TikTok

19-årige Madison Russo fortalte sine følgere i februar 2022, at hun havde fået kræft og startede en indsamling for at få sit forløb betalt, men det var ikke den hele sandhed.

En detalje i en af ​​​​hendes videoer afslørede sagen, og amerikaneren blev anholdt.

Madison "Maddie" Russo havde fundet på et fræk trick for at få penge. Hun lavede videoer på TikTok, hvor hun hævdede at have kræft.

Læs også

6-årig låner fars telefon til at spille på: Det kom han hurtigt til at fortryde, da det ringer på døren

Lægerne gav hende en overlevelseschance på blot 11 procent – ​​men så opdagede de angiveligt en kæmpe tumor på hendes rygsøjle, er hvad kvinden fortalte sine følgere på TikTok, men det passede ikke.

I et interview fra oktober 2022 hævdede Madison, at hun havde gennemgået 15 kemoterapibehandlinger og 90 strålebehandlinger. "Livet var skørt.” fortalte den 19-årige.

Hun bad om penge til sin behandling og leveomkostninger. Dette skulle gøre det muligt for den angiveligt alvorligt syge "kun at koncentrere sig om én ting, nemlig at vise, at hun er stærkere end kræften og vil besejre den".

Først efter at hun havde modtaget over 37.000 dollars (250.000 danske kroner) i donationer, blev svindleren afsløret.

Seere, der ser ud til at have en medicinsk baggrund, kontaktede myndighederne efter at have bemærket uoverensstemmelser i Madisons videoer og opslag på sociale medier.

Under en ransagning fandt betjentene, hvad de ledte efter i hendes lejlighed: Ifølge New York Post opdagede efterforskerne en brun papirlåge, der indeholdt medicinsk materiale, et IV-stativ med en forberedt ernæringssonde og en paryk og anti-kvalme tabletter, der faktisk tilhørte en pårørende til de 19-årige, var blevet udskrevet.

Hendes fundraiser blev i mellemtiden stoppet og opløst af webstedets operatører. Alle 439 donorer, der blev narret af hende, fik deres penge tilbage. Man var "chokeret", forklarer en donor.

Madison blev oprindeligt løsladt efter sin anholdelse mod 10.000 dollars kaution. Retssagen mod den formodede bedrager starter i marts.

Læs også

Trist nyt: Populær dansk cafekæde går konkurs

 

 

 

Dagens Gossip