Kvinde uigenkendelig efter nye madvaner: Tabt over 50 kilo

En 21-årige kvinde er gået fra at veje 108 kg til at være personlig træner. Nu deler hun, hvordan hun har tabt 50 kg på kort tid.

En kvinde, der vejede i omegnen af 108 kg, er uigenkendelig efter at have tabt sig 50 kg på blot ni måneder. Ydermere er hun også blevet personlig træner.

Læs også

'Min kæreste tror at min tatovering er for hende - jeg tør ikke fortælle hende sandheden'

21-årige Tori White kæmpede med sit mentale helbred og brugte mad som en trøst. Over for Liverpool Echo har hun beskrevet sine daglige spisevaner som 'depressionsmåltider'. 

"Jeg plejede altid at springe morgenmaden over, og jeg spiste altid frokost to gange. Min mor pakkede altid en frokost til mig, men jeg gik også altid i kantinen på skolen, for at få en til frokost," sagde hun til Liverpool Echo, og fulgte op med: 

"På ved hjem med bussen stoppede jeg ved KFC, hvorefter jeg fik te hos min mor og dertil fik jeg også toast før sengetid." 

"Jeg synes, at det var en behagelig ting, fordi jeg plejede at kalde det mit depressionsmåltid. Hvis jeg havde en dårlig dag, ville jeg altid komme hjem med en stor pizza fra Domino's, en pose pommes frites samt kyllingestrimler."

"Det afsluttede jeg med en bøtte med Ben and Jerry's og en hel flaske cola. Og jeg indtog det hele på én gang." 

På et tidspunkt blev det så slemt, at hendes bedstemor tilbød hende, at hun ville betale for en personlig træner. 

"Min bedstemor sagde til mig: 'Jeg betaler en personlig træner for dig. Vi vil gøre alt for at hjælpe, for du er ikke længere Tori - du er bare en skal af dig selv'." 

"På dette tidspunkt ville jeg ikke gøre det, og så slog noget bare klik i mit hoved, og det fik mig til at starte."

"Jeg var ung på det tidspunkt, så jeg tror, at jeg var sådan: 'Jeg ved, hvad jeg laver', som enhver anden teenager ville tro, men jeg husker, at vendepunktet for mig kom, da jeg skulle til skolefest. 

I forbindelse med hendes skolefest gik hun ud for at købe en kjole, og fandt ud af, at hun brugte størrelse 24. 

"Jeg husker, at jeg brød sammen i tårer og tænkte, at det skulle ændre sig nu, fordi jeg fysisk ikke kunne fortsætte sådan mere," sagde hun.

Læs også

Chokerende hjemmerøveri: 12-årig dreng skød og dræbte mistænkt

I dag er Tori blevet personlig træner, fordi hun ønsker at hjælpe andre, der står i samme situation, som hun selv stod i. 

 

Dagens Gossip