Kvinde var gravid med fem børn på samme tid: Lægerne fandt noget meget overraskende i maven

Foto: Shutterstock

Selvom man skulle tro, at det er usædvanligt nok at føde fem børn på samme tid, blev fødslen endnu mere mærkværdig, da den først gik i gang.

Becki og Keith Dilley fra Indiana i USA mødtes på en Wendy's restaurant og blev hurtigt forelsket. 

Parret forsøgte i mere end otte år at få børn, før det endelig lykkedes med kunstig befrugtning, og man må sige, at de fik noget for pengene.

Læs også

Ændrer på måden, du går på toilettet: På denne bar skal du bruge savsmuld

Ikke nok med at Becki endelig blev gravid, blev hun nemlig gravid med femlinger - scanningsbilleder viste altså fem babyer i hendes mave. 

Som om det ikke var nok, skete der noget endnu mere mærkværdigt til selve fødslen, som overraskede både læger, sygeplejersker og forældre. 

Det skriver The Daily Star. 

I maj 1993 gik hele 30 læger og sygeplejersker i gang med at lave et kejsersnit på Beckie, og undervejs opdagede de, at der var mere i maven, end de forventede tre drenge og to piger. 

D. 25. maj 1993 kom  Brenna, Julian, Quinn, Claire og Ian til verden, men da lægen gjorde klar til at lukke Beckie sammen igen, opdagede han en fod, som stak frem under hendes milt. 

Han stak derfor hånden ind, tog fat i foden og trak, og der gik det op for personalet, at en sjette baby (Adrian) havde gemt sig i maven. 

For første gang i verdenshistorien overlevede alle seks sekslinger, og de fylder 29 år i dag, d. 25. maj. 

Julian arbejder i dag som læge, Ian arbejder som farmaceut, Claire er sygeplejerske, Brenna studerer jura, og Adrian og Quinn arbejder begge i det amerikanske militær. 

Sandsynligheden for at få sekslinger er én ud af 4,7 milliarder, og man må derfor sige, at de seks søskende er et særtilfælde. 

Billeder af parret og babyerne kan ses ved at trykke her.

Læs også

Stewardesse forklarer: Derfor skal du aldrig bruge toiletpapiret på et fly

 

 

Dagens Gossip