Kvinde var tvunget til at have sex med fremmed mand, for at redde mand som hun var på date med

Foto: Northumbria Police

En kvinde var tvunget til at have sex med en fremmed mand, for at redde sin date’s liv.

I de sene nattetimer, tvang en mand sit offer til at have sex med ham for at redde livet på en mand, hun var ude på første date med i en brutal voldtægtssag.

Kvinden var ved at lave planer om at skulle mødes igen med sin date, mens de gik hjem sammen efter en date, da en brutal Sean Robinson dukkede op.

Læs også

Kvinde tror hun har brystkræft: Lægens svar til scanningerne gør hende pinligt berørt

Han udsatte manden for voldsomme tæsk, som efterlod ham bevidstløs og blødende.

Mens hendes date lå bevidstløs på jorden, sagde den daværende 17-årige Sean til kvinden: “Hvis du kommer med og har sex med mig, så slår jeg ham ikke ihjel.”

Anklager Jane Waugh, fortalte Newcastle Crown Court, at i et desperat forsøg på at redde sin date, valgte kvinden at lytte til hvad Sean sagde.

"Hun havde været vidne til den forfærdelige vold og vidste, hvad han var i stand til," sagde Miss Waugh.

"Hun besluttede, for at redde hans liv og beskytte sig selv mod den tiltaltes uforudsigelige vold, at hun accepterede at have sex med ham, så han ville lade ham være i fred."

Robinson fik offeret til at ligge på en gammel frakke, han fandt i buskene, og voldtog hende og sagde: "Hvis du stopper, går jeg hen og dræber ham, det ved du."

Begge ofre led fysiske og psykiske skader.

Hendes date sagde: "Det sidste minde, jeg har om dette, er at vågne omtumlet og se en mand stå over mig og et rædselsblik i hendes ansigt.

"Skyldfølelsen har varet ved. Jeg ville altid ønske, at jeg kunne have hjulpet hende.''

Sean Robinson er blevet idømt fem års fængsel, og med mulighed for forlængelse på 3 år, fortalte dommer Judge Stephen Earl i retten. Det skriver Dailystar.

Læs også

Kvinde sendte udfordrende godnatbilleder til sin mand, men hun overså en lille ting

 

Dagens Gossip