Kvinde var ude med hunden, da hun pludselig hørte ildevarslende lyd: Fandt nyfødt pige i kloak

Pigen overlevede mirakuløst. Foto: Cornie Viljoen

Den 63-årige kvinde tog en anden rute, da hunden skulle luftes, og det fik afgørende betydning.

Alle hundeejere kender rutinen. 

Inden turen går på arbejde, så kræver hunden lige lidt opmærksom og helst i form af en gåtur, så den firbenende ven af familien kan få lidt luft og komme af med en tissetår.

Det er godt for både hund og ejer at komme ud på de små ture om morgenen, men for 63-årige Charmaine Keevy udviklede den sædvanlige gåtur sig pludselig dramatisk, skriver britiske Mirror.

For da den 63-årige kvinde, der til daglig er chef i et cateringfirma i den sydafrikanske by Port Elisabeth, skulle lufte sin gravhund Georgie, var der noget helt særligt, der fik hunden til at reagere ved et kloakafløb.

Læs også

Vovehals filmet på tog i hårrejsende øjeblik: Tager sindssyg beslutning i høj fart

- Jeg tager sædvanligvis en anden rute, når jeg går tur med hunden, men af en eller anden grund valgte jeg at gå en anden vej. Da Georgie begyndte at gø, troede jeg med det samme, at det var en kat, siger Charmaine Keevy.

Den ældre kvinde troede, at hun kunne høre miaven, men da hun lagde øret ned mod risten, opdagede hun med det samme den karakteristiske lyd.

Det var barnegråd, hvilket straks fik hende til at gå i panik og søge hjælp blandt bilisterne på vejen.

Det var dette syn, der fik Charmairne Keevy til at tabe næse og mund. Foto: Cornie Viljoen

Den 60-årige Cornie Viljoen stoppede, og efter selv at have lyttet til kloakdækslet, fandt han en jernstang frem til at løfte det tunge betondæksel. Og der så de det hjerteskærende syn, for her lå en lille nyfødt pige nede i kloakken.

Pigen var isnende kold og kun få timer gammel, da der stadigvæk sad et stykke af den afrevne navlestreng stadig hang fast til kroppen.  

Men den nyfødte pige var i live, og derfor skyndte de to sig at fiske pigen op og pakke hende varmt ind, inden at røde myrer omringede den lille pige.

Læs også

Giraf stikker hovedet ind i bil for at få mad: Men så gør bilist noget utilgiveligt

- Jeg ved slet ikke, hvordan at nogle mennesker kan finde på at gøre sådan noget ved et nyfødt barn. Men jeg er bare glad for, at vi kunne være der og redde hendes liv, siger 60-årige Cornie Viljoen til avisen.

Den nyfødte pige blev straks indlagt på hospitalet. Foto: Cornie Viljoen

De to fik derefter kontaktet myndighederne, hvor en ambulance fragtede den lille pige til hospitalet. Her kunne lægerne konstatere, at den lille pige var slemt underafkølet og havde vejrtrækningsproblemer, hvilket gjorde at hun blev lagt i en kuvøse. Siden er myndighederne blevet involveret i sagen og har bekræftiget det vanvittige fund i kloakken.

Den lille pige var underafkølet og kunne ikke trække vejret selv, og blev derfor lagt i kuvøse. Foto: Cornie Viljoen

Politiet er overbeviste om, at babyen er efterladt i kloakken med vilje og at det har været planlagt, da en mor ikke selv vil kunne fjerne det tunge betondæksel.

Den lille pige vil fortsat være indlagt, men kan nu trække vejret selv. Lægerne er derfor fortrøstningsfulde, men vurderer at det var i sidste øjeblik, at pigen blev opdaget.

Personalet har døbt den lille pige Grace April, og lokalt politi vil nu fortsætte eftersøgningen af barnets mor. 

17-årig elev ydmyget, da hun ikke havde bh på i skole: Én kommentar fra skolelederen fik hende til bryde sammen

 

Dagens Gossip