Kvinde vil have ferie-tatovering: Da hun ser resultatet, begynder hun at græde

16/05/2023 10:15

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Det gik ikke som forventet, da en ung kvinde ville have en ferie-tatovering.

Mest læste i dag

I en video på TikTok, som allerede er blevet klikket på mere end 2,8 millioner gange, berettede den 19-årige om hele dramaet: 

Australieren ønskede at få en helt speciel tatovering under sin ferie på Bali. Ordene "Angel Energy" skulle skrives på indersiden af ​​hendes overarm.

"Jeg har altid ønsket at have noget kraftfuldt som engle-energi på min arm. Jeg tror på, at jeg gennem alt, hvad jeg har gået igennem for at blive den influencer, jeg er nu, kan efterlade en god ånd på min krop," forklarede Tia til Daily Mail.

Men tatovøren havde åbenbart en dårlig dag og begik en stor fejl. Han blandede ved et uheld ordene sammen, og "Angel Energy" blev hurtigt "Energy Angel" (oversat: "Energy Angel"). Mens andre måske har smilet over det, brød Tias verden sammen.

Lige fra starten var der problemer. Inden de overhovedet nåede til tatoveringen, måtte Instagram- og Only Fans-modellen rette den indonesiske tatovør to gange: "Første gang var størrelsen forkert, og anden gang var afstandene," fortsatte hun.

Da kunstneren begyndte at tatovere, var den unge kvinde ikke klar over, at ordene var i den forkerte rækkefølge. "Jeg var ikke opmærksom, da jeg er meget følsom, når det kommer til nåle, og derfor kiggede jeg væk hele tiden," forklarede Tia.

Resultatet fik den 19-årige til at briste i gråd. Hulkende og grædende viste hun det mislykkede kunstværk, som kostede, hvad der svarer til omkring 1.000 danske kroner, for sine 89.000 følgere på TikTok.

Mens nogle havde ondt af australieren, stillede andre spørgsmålstegn ved historiens troværdighed.

Herunder kan du se klippet som kvinden uploadede til sin TikTok.