Kvinde viser stolt sin nye tatovering: Men det ligner noget helt andet

Foto: Privat

Tatoveringen er endt med at ligne noget helt andet og mindre flatterende end planlagt.

Billedet af kvindens tatovering blev delt i en Facebook-gruppe med navnet 'That's It, I'm inkshaming. (Actually Bad Tattoos)', hvor den blev mødt med chok og rædsel.

Personen, der delte billedet af kvindens tatovering, påpegede det indlysende og stillede spørgsmålet: "Er det to numsehuller?"

Læs også

Udlejer fra helvede: Her er de vilde krav til en ny lejer

Ifølge The Sun har flere personer kommenteret opslaget, hvor flere har svært ved at forstå, at kvinden ikke selv kan se, hvad det ligner. Det vidner om, at de er enige med personen, der delte billedet.

"Det er numsehuller, frue," skrev en person, mens en anden tilføjet: "Uden tvivl numsehuller og helt afgjort med vilje."

Der var rigtig mange, der gav udtryk for, at de var meget chokerede over at se tatoveringen: "Hvorfor er der numsehuller på min tidslinje?", "Hvorfor har hun et numsehul som ansigt?" og "Jeg har virkelig brug for at vide hvorfor?"

Foto: Facebook

En bruger henvendte sig til tatovøren, som tydeligvis ikke har ramt plet med tatoveringen: "Forsøg dig ikke med realisme, hvis du ikke kan gøre det."

"Jeg kan ikke undgå at se det," skrev en person desuden, mens en anden tilføjede: "Idéen er sød. Bare ærgerligt, at den er rigtig dårlig."

Det var dog ikke blot, hvad der egentlig skulle være blomster, som har fået opmærksomhed fra flere af dem, der har kommenteret på opslaget i føromtalte Facebook-gruppen.

"Jeg kan ikke se noget, der overhovedet ligner korrekt menneskelig anatomi, hvor som helst herinde," lød det fra en person.

Læs også

Tjek din bankkonto: 6.000 kroner til mange danskere i dag

 

 

Dagens Gossip