Kvindelig bryllupsgæst får voldsom kritik for 'absolut latterligt' outfit

Skrevet af Nicolai Busekist

30/03/2024
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kvindelig gæst ved et bryllup har fået voldsom kritik på nettet, hvor et billede af hendes outfit er gået viralt.

Dagens topnyheder

En kvinde er blevet kritiseret for det "fuldstændig latterlige" outfit, hun valgte at have på til et bryllup. At vælge en kjole til et bryllup kan være svært, da man gerne vil sikre sig, at den er fin, ikke for afslørende, og ikke overskygger bruden.

Men der er én ting, bryllupsgæster absolut ikke skal gøre: have hvidt på. Denne regel var tydeligvis blevet glemt af en bryllupsgæst, som valgte at deltage i en ceremoni iført en lang, hvid kjole.

På Reddit delte en person et billede fra et bryllup, taget udenfor i en naturskøn skov. På billedet er to smukke brude i matchende blondekjoler på vej væk fra alteret, efter at være blevet gift.

Men siddende på en stol nær gangen er en kvinde iført en lang, hvid kjole. Bryllupsgæsten havde kombineret kjolen med en stor, bredskygget hat og lignede én, der filmede de to brude med sin telefon.

"Jeg kan nogle gange forstå, at hvide cocktailkjoler eller blomsterkjoler er okay. Men denne lange, let gennemsigtige kjole er et nej," blev der skrevet som tekst til billedet på Reddit.

Foto: Reddit

Reddit-brugere har været hurtige til at fylde kommentarfeltet med deres meninger, og mange er forargede over tøjvalget.

"Nogle mennesker skal bare være hovedpersoner uanset anledningen," skrev en bruger.

"Jeg plejer at være mindre generet af reglen om hvidt, men dette er fuldstændig latterligt Dette er en lang, hvid kjole med blonde. Nej, bare nej," skrev en anden.

"Hun havde helt sikkert planlagt at have den kjole på med den store dumme hat," lød det fra en tredje, der fortsatte:

"Hun tænkte slet ikke på brudene. Det eneste, hun tænkte på, var, hvordan denne store dumme hat ville passe til den kjole."

"Min svigerinde havde en lang, hvid, gennemsigtig kjole på til mit bryllup. Tror du, jeg nogensinde kan tilgive hende?" skrev en fjerde.