Kvinden havde ikke vasket hår i et halvt år: Se det utrolige resultat otte timer senere

Hendes hår havde forvandlet sig til en bold så hård som sten, og alle frisører havde sagt, at det måtte klippes af. Så mødte hun en kvinde, der ikke kun reddede håret, men også ændrede hendes liv.

Med mindre man selv har været ramt, kan det være svært at forstå, hvor omfattende en depression er. Men rigtig mange mennesker kloden rundt kæmper dagligt med at få hverdagen til at fungere.

For denne frisør blev en helt almindelig dag pludselig forvandlet til noget ganske specielt. Kate har delt sin historie på Facebook-siden Love What Matters.

Den dag kom en kvinde ind i salonen. Kvinden havde ikke vasket hår i et halvt år, fordi hun ikke havde været i stand til at komme ud af sengen på grund af en depression.

- For en måneds tid siden så jeg en kvinde hive alle produkter ned fra hylden. Da jeg spurgte hende, om hun havde brug for hjælp, begyndte hun at fortælle mig sin historie. En meget lang historie kort, så led kvinden af en svær depression. Hun kunne ikke komme ud af sengen i seks måneder. Det betød, at hun ikke havde vasket eller børstet sit hår, fortæller frisøren.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Derfor blev kvinden ved med at trække håret tilbage i en knold. Over tid havde det forvandlet sig til en hårbold. Den var så hård, at den føltes som sten.

Kate sagde til kvinden, at hun skulle stille alle produkterne tilbage på hylden.

Læs også

Nordjyde ser tre mistænkelige mænd: 15 minutter senere gør politiet en endnu større opdagelse

- Vi lavede en aftale den følgende dag, og hun kom ikke. Efter omkring to uger ringede hun og bookede en ny tid. Igen dukkede hun ikke op. På de tidspunkt tænkte jeg, at hun aldrig ville komme. Det knuste faktisk lidt mit hjerte. Jeg ville så gerne hjælpe hende, siger Kate.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Men en dag kom kvinden igen ind i salonen og spurgte, om frisøren havde tid.

- Jeg sagde selvfølgelig ja. Jeg var ligeglad med, hvor længe jeg skulle arbejde over. Jeg ville bare have, at hun følte, hun blev taget sig godt af. Hun ønskede at beholde sit hår langt, hvis det var muligt. For det meste råder man til at klippe det af, men jeg ville gerne have det til at fungere for hende, lyder det fra frisøren.

Læs også

Tyv stjæler ældre mands pung i Helsingør: Det kom han til at fortryde

Kate endte med at bruge over otte timer. Omtrent halvdelen gik med at rede håret ud, det tog tre timer at farve håret og en halv time at klippe det.

Da hun var ved at være færdig, kunne hun se, at kvinden fik liv i øjnene igen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Jeg ændrede nogens liv i dag, og jeg vil aldrig glemme det. Og hvis dette når frem til hende, skal hun vide, at hun er en vidunderlig, venlig, kærlig og stærk person, siger frisøren.

(Artiklen fortsætter under billedet)

​Opslaget har i skrivende stund fået 154.000 likes og er delt over 21.000 gange.