Kvinden var lige ved at dø: Så hørte hun sin afdøde mands ord, der ændrede alt

30/03/2023 11:26

Jesper Bengtson

Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
Den afdøde mands ord var så stærke, at de hjalp kvinden tilbage til livet.

Mest læste i dag

En 74-årige kvinde, Carole, fik livstruende kvæstelser, da hun blev ramt af en bus i den lille kystby Stockton-on-Tees i det engelske amt Kent.

Ulykken skete, da hun var ude for at handle ind.

“Efter det ved jeg ikke noget før fem uger senere, da jeg vågnede i en hospitalsseng”, udtaler hun til the Sun.

Kvinden blev hastet til hospitalet, hvor hun blev lagt i medicinsk koma, efter at hun var blevet påkørt af bussen.

Den 74-årige kvinde var blevet ramt fra top til tå. Hun havde brækket tre ribben, brækket næsen, og udover det fik hun pådraget sig en hjerneblødning.

Hun lå længe på intensivafdelingen, hvor hun vippede mellem liv og død. Det var længe uvist, om hun ville slippe fra ulykken med livet i behold.

Men efter en måneds tid vågnede hun, og her oplevede hun noget spektakulært: 

“Jeg ved ikke, om det var ægte, eller hvad det var, men jeg vågnede en dag, og jeg kunne have svoret, at min mand lå i sengen ved siden af ​​mig”, siger hun.

Den ældre kvinde husker en helt bestemt ting fra sit koma: “Der er ikke plads heroppe til dig, og vi vil ikke have, at du tager det andet sted hen. Så du skal vende dig om og rejse dig og komme ud herfra.”, fortæller hun.

Julie, der er sygeplejerske på et hospice, forklarer at folk, der er ved at dø, kan opleve at se deres kære op til en måned før, at de rent faktisk dør:

“Ingen andre kan se dem, det her er kun mellem den døende og denne person eller det dyr, de ser”, lyder det fra hende.

Julie tilføjer også, at disse syner kan ses i drømme, men hun fortæller yderligere, at de også ofte sker i realtid, mens patienten er vågen.