Kvindes vrede opsigelse er gået viralt: Fik sat sin chef på plads

Foto: Reddit

En kvinde følte sig ikke værdsat på jobbet, så hun valgt at skrive et opsigelsesbrev til sin chef, som hun efterfølgende delte på nettet.

I en tid med corona er der sikkert rigtig mange, der værdsætter det at have et job endnu mere. Det er dog ikke altid skønt at have et job, hvert fald ikke hvis man har en chef, der ikke værdsætter en.

Mange mennesker møder dagligt ind på job og knokler en vis del ud af bukserne, men ofte uden at få hverken den respekt eller ros de fortjener.

Læs også

Kevin købte en brugt bil til sin datter - Brød sammen da han opdagede brev i handskerummet

Nogle lever i det, mens andre i sidste ende vælger at tage konsekvensen. En ung kvinde er i den sidstnævnte kategori.

Hun besluttede nemlig at nok var nok, og derfor valgte hun at pakke sit tøj og gå.

Hun gjorde det dog ikke stille og roligt, men i stedet med et stort smæk med døren i form af et opsigelsesbrev, der er endt med at gå viralt.

Kvinden skrev sit opsigelsesbrev, som chefen fik, men samtidig uploadede hun det også til det store internetforum, Reddit. Her kunne millioner pludselig læse det opsigelsesbrev, som hun havde givet sin chef.

“Kære… Jeg er ked af, at min stedmor døde så pludseligt af kræft. Jeg er ked af, at jeg ikke er en robot, og at jeg blev så følelsesmæssigt påvirket, og dermed ikke havde styrke nok til at møde ind den dag. Jeg er ked af, at jeg har arbejdet 47.5 timer om ugen de sidste 7 måneder (uden at få betalt for mit overarbejdet, hvilket jeg lovligt har ret til) og derfor ikke havde andet valg end at gå til lægen i kontortiden;” lyder det fra kvinden, der fortsætter:

“Jeg er naturligvis en dårlig medarbejder, og jeg undskylder det. Jeg ved, at du hader, når nogen fortæller dig, hvordan du gør dit job, men jeg foreslår, at du begynder at lede efter en erstatning for mig. Med det samme,” lyder det slutteligt i opsigelsesbrevet fra kvinden.

Foto: Reddit

Det meldes ikke ud, hvilket job kvinden valgte at sige op fra, eller hvor længe hun havde arbejdet der. En ting var dog sikkert, og det er, at de mange brugere på Reddit bakkede kvinden op, og hyldede hende for sin opsigelse.

De kom ligeledes med en masse grimme gloser om hendes forhenværende chef, som vi ikke har brug for at nævne her.

Læs også

Tim kørte sin sædvanlige rute: Et skrig fik ham til at reagere

 

 

Dagens Gossip