Læge afslører Omikron-symptom som opstår når du sover

Foto: Shutterstock.com

En læge udtaler hvilket symptom, som Omikron-smittede angiveligt døjer med i løbet af natten.

Omikron varianten spreder sig hurtigt over hele verden.

Med stigende tilfælde og eksperter, der advarer om, at der sandsynligvis allerede er hundredtusindvis af nye infektioner hver dag, opfordrer videnskabsmænd nu folk til at holde øje med et særpræget nyt symptom forbundet med Omicron-varianten, der dukker op, når du sover.

Læs også

Mor taber 59 kilo ved kun at spise tre ting

Dr. Amir Khan fortæller, at læger fra Sydafrika – det land, hvor varianten først blev opdaget – har opdaget, at patienter med Omikron har døjet med nattesved, mens de sover, rapporterer Wales Online.

Dr. Khan talte til ITV’s Lorraine og forklarede, at patienter også har oplevet smerter i kroppen, træthed, feber og tør hoste.

“Patienter oplever krads i halsen, milde muskelsmerter, ekstrem træthed, tør hoste og nattesved. Den slags drivende nattesved, hvor du måske skal rejse dig og skifte tøj. Og det er vigtigt. Det er vigtigt, at vi holder styr på disse symptomer, for hvis vi skal holde styr på Omikron her og på verdensplan, skal vi være i stand til at teste folk med disse symptomer.”

Dr. Khan tilføjede, at symptomerne er mildere blandt dem, der er blevet vaccineret.

De vigtigste symptomer på coronavirus er høj temperatur, en ny og vedvarende hoste samt tab eller ændring af din lugtesans eller smagssans.

Læs også

Læge udtaler, at 9 ud af 10 indlagte på intensiv ikke er vaccineret

 

 

Dagens Gossip