Læge gjorde uventet og overraskende "fund": Slet ikke til at forstå

Foto: Shutterstock

En kvinde blev chokeret, efter at lægerne havde påstået, at hendes blindtarm ikke fremgik af en CT-scanning på trods af, at hun "altid" har haft en.

Jeri og Ciara, som nu har fået over 1,4 millioner TikTok-følgere, har knyttet nogle ord til opdagelsen, der lamslog lægerne.

Læs også

Populært DR-program skifter kanal

I videoen fortæller Ciara nemlig meget overraskende, at hendes blindtarm er forsvundet.

Hun fortæller således, at lægerne ikke var i stand til at lokalisere den under CT-scanningen, som hun fik foretaget efter at have været i smerte. 

@ladiesandtangents

We’re still looking👽 #appendix #nursesoftiktok #ultrasound #storytime #amithedrama #ladiesandtangents #podcastclips #medicaltiktok #hospitalstories

♬ original sound - Ladies & Tangents Podcast
We’re still looking👽 #appendix #nursesoftiktok #ultrasound #storytime  #amithedrama #ladiesandtangents #podcastclips #medicaltiktok #hospitalstories

"Jeg havde lidt småsmerter i højre side, men jeg troede, det var en cyste, men Cory sagde: "Det er der, din blindtarm sidder, du skal undersøges'," udtaler Ciara, som efterfølgende tilføjer: 

"Jeg tænkte, at det ikke ville blive så slemt. Men da jeg vågnede i morges, var det SÅ slemt. Så jeg tænkte, at jeg ville tage på hospitalet. Lægen syntes ligefrem, at det lød som blindtarmsbetændelse."

"Vi foretog en CT-scanning og en ultralydsundersøgelse for at tjekke en masse ting og sager."

Efter at være blevet scannet, vendte lægen tilbage for at afsløre den overraskende nyhed: Hendes blindtarm var væk. 

"Lægen sagde, at min blindtarm var væk. Jeg tænkte: "Hvor er den?! Hvorfor er vi ikke mere bekymrede?!," siger hun og tilføjer: 

Podcastveninden Jeri spørger herefter, om de nogensinde formåede at "finde frem til den". 

"Lægen sagde dybest set, at de ikke kunne finde den," svarer Ciara. 

De fandt dermed aldrig fik løst mysteriet om den manglende blindtarm, med Ciara fandt derimod ud af, at hun havde cyster på sine æggestokke.

Og selv om i starten var bekymret, havde hun svært ved at holde sin latter tilbage og var ivrig efter at opføre sig let og muntert om det hele.

Læs også

Læste forkert på vinkortet på date med kæresten: Fik et chok da regningen kom

 

Dagens Gossip