Læge med smart trick: Sådan kan du forudsige coronasmitte

Foto: Shutterstock

En amerikansk læge har hævdet, at et almindeligt symptom er en måde at forudsige en positiv coronatest på.

Omikron er her, der og alle vegne.

I dag er der i Danmark over 40.000 smittede.

Trods høj smitte, så oplever mange slet ikke symptomer, når de bliver testet positiv for covid-19.

Læs også

Verdens største kat: "Alle tror han er en hund"

Det kan være irriterende at få et overraskende svar fra en test, men nu kommer en amerikansk læge til gengæld med et tip til, hvordan du måske kan komme en positiv test i forkøbet og finde ud af, om du måske er smittet med covid-19 inden du bliver testet.

Kommissær for Chicago Department of Public Health, Allison Arwady, sagde for nylig, at ondt i halsen kan forudsige covid-infektioner.

"Selv om det er ondt i halsen, uanset hvad det er. Jeg har fortalt mine egne medarbejdere dette, det er hvad jeg selv gør. Hvis du er syg, endda en lille smule syg, så bliv hjemme. Mere sandt end nogensinde lige nu, fordi syg, endda en lille smule syg, indtil det modsatte er bevist med en test - det er covid. Det er sådan vi behandler det, og det er sådan du skal behandle det,” sagde hun ifølge Mirror.

Det skal bemærkes, at ikke kun ondt i halsen er et tegn på virussen, og nogle mennesker er muligvis slet ikke påvirket af dette symptom.

Den bedste måde at bekræfte, om du har virussen, er ved at tage en test.

Sundhedsmyndighederne råder folk til at tage en test, hvis de tror, ​​de er kommet i kontakt med en person med virussen, eller føler sig ude af normal trit på nogen som helst måde.

Læs også

Janni skuffer Karsten: Nu skal de halveres

 

 

Dagens Gossip