Læge udfører kejsersnit men kan ikke finde babyen

Privatfoto

"Det var horribelt. Jeg ventede på, at mit barn blev løftet over til mig, men i stedet så jeg panikken sprede sig over lægernes ansigt.

For mange mennesker er dagen, hvor deres barn bliver født, den største i deres liv.

I langt de fleste tilfælde handler det om den ultimative lykke. Men sådan gik det ikke helt for denne mor, der er chokeret over, hvordan hendes egen fødsel forløb. Det skriver Daily Mail

Læs også

Vred mor deler foto af fremmede mænd i toget: ‘Jeg håber, jeres koner ser det her’

Amber Hughes og hendes mand Daniel er et ungt par, der allerede var forældre til tre børn, da de opdagede, at hun var gravid igen. Det glædede dem, at de skulle udvide familien med endnu en guldklump.

De havde dog ingen anelse om, at deres fjerde barn skulle få så tumultarisk en velkomst.

Amber Hughes var 30 uger henne, da lægerne ville udføre et akut kejsersnit på hende. De åbnede hende, men var forvirrede, da de ikke kunne finde babyen inde i hende.

To minutter senere begyndte den lille dreng at græde. Den 21-årige mor havde født lille Olly naturligt bogstaveligt talt på samme tidspunkt, som lægen udførte kejsersnittet.

"Det var horribelt. Jeg ventede på, at mit barn blev løftet over til mig, men i stedet så jeg panikken sprede sig over lægernes ansigt. I to lange minutter var de oprigtigt forvirrede, indtil de hørte den lille græde fra mit skød og trak lagenerne op og fandt Olly liggende mellem mine ben," forklarer Amber Hughes.

"Jeg tænkte på, om det var bedøvelsen, jeg var på, eller om jeg bare forestillede mig det. Ikke alene blev jeg skåret åbent uden grund, men min stakkels baby lå under lagenet alene. Jeg fik ikke engang en undskyldning," siger den unge mor.

Privatfoto

Den lille dreng blev taget med på neonatal-afdelingen og blev først leveret tilbage til det nervøse par en time senere.

Lægerne har siden forklaret parret, at Olly - mens lægerne udførte kejsersnittet - havde bevæget sig ned i skeden.

"I to minutter troede jeg, at jeg havde mistet mit barn. Det er bare latterligt," siger den fortørnede Amber Hughes.

Fem uger efter fødslen blev mor og barn udskrevet fra hospitalet. Lille Olly har vist sig at være en sund lille ‘kriger’, og den tidlige og tumultariske fødsel har ikke slået ham ud.

Læs også

Nybagt far blev nedstirret på restaurant af mystisk ægtepar: Kort efter lagde de en seddel i hans forrude

 

 

Dagens Gossip