Lægen Sandra har aldrig set så stor en bums: Du får lyst til at løbe, når du ser den komme ud

31/07/2022 12:03

Henrik R

Udland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En patient gik til lægen med en kæmpe bums på overarmen. Den er nu blevet presset, hvilket der er kommet en virkelig hårrejsende video ud af.

Mest læste i dag

Den amerikanske læge Sandra Lee har et yderst særpræget specialeområde.

Hun er nemlig lidt af en ekspert i bumser og faktisk i sådan en grad, så hun har fået tilnavnet 'Dr. Pimple Popper (dokter bumse-presser). Det skriver Somecards.com.

Og som om det erhverv ikke var nok i sig selv, så har Sandra faktisk sin egen Youtube-kanal, hvor hun lægger videoer op af de ualmindeligt store og yderst genstridige bumser, som hun lever af at presse.

På videoerne har man mulighed for at gyse og vrænge ansigtet i væmmelse, mens man ser de ekstraordinært store bumser blive presset ud – noget som især mange kvinder finder uforklarligt fascinerende. 

Men for nylig fik Sandra Lee besøg af en patient, der alligevel havde en bums udover det sædvanlige – hvilket ikke siger så lidt, når man tænker på, hvad Sandra normalt tager sig af.

Bumsen sad på patientens overarm og var på størrelse med en albue.

Ingen udfordring er dog for stor – eller klam – for Sandra Lee, der gik i kast med den kolossale bums.

I videoen herunder kan du – hvis du tør – se, hvordan Sandra fik bugt med den vanvittige bums, men vi advarer igen mod frastødende billeder.   God 'fornøjelse!'