Læger fortalte forældre at de ikke skulle være bekymrede: Så gav lægerne deres baby ‘få måneder tilbage at leve i’

Foto: Facebook

Rebecca Parks og hendes kæreste Paul Evans fik at vide, at deres dreng Luca havde fase 4 kræft og nok kun havde måneder tilbage at leve i, efter at en tumor var blevet opdaget i hans rygmarv.

En mor, der fik at vide, at hun ikke havde noget at bekymre sig om efter at have udtrykt bekymring over sin baby's helbred, hun fik derefter at vide, at han kun havde 'måneder tilbage'.

Rebecca Parks var nybagt mor, da Storbritannien gik i lockdown. Hun blev trøstet af tanken om, at hun ville være i stand til at opdrage sin nyfødte søn Luca og hans bror Zac.

Læs også

DR-vært chokerer: Stopper på populært program

“Alt var perfekt. Men så blev alt vendt på hovedet,” det fortæller Rebecca ifølge Mirror.

Lægerne informerede hende, at hendes dreng Luca havde fase 4 kræft, og ville højt sandsynligt kun have måneder tilbage, men den

lille dreng gav ikke op.

Da Luca var 5 uger gammel, opdagede forældrene at drengen ikke kunne løfte sin venstre arm.

Han blev diagnostiseret med ‘Duchenne Erbs Parese’, som er en oftest medfødt sygdom som giver lammelse i armen og skulder.

"De fortalte mig, at der ikke var noget at bekymre sig om, og han ville blive set igen, om fire måneder i Leeds af en specialist, der tager sig af disse sager."

Men d.23 juni, 2020, er en dato som Luca’s forældre aldrig vil glemme, der fik de Lucas’s rigtige diagnose at vide.

“Han var lige blevet 4 måneder gammel og vi tog til Leeds for vores aftale, men før operationen, valgte lægerne at få lavet en MR scanning. Det skriver Mirror.

“Den viste at han havde en stor tumor i hans rygmarv, på næsten 7 centimeter,” det fortæller Rebecca.

"Jeg havde lige mistet min far til kræft i februar 2019, og nu stod vi over for denne forfærdelige rejse igen - denne gang med vores nyfødte baby."

"Den hjerteskærende sandhed er, at Luca forbliver stabil indtil videre, men vi er fuldt ud klar over, at hans behandlingsmuligheder en dag bare løber tør.

"Tumoren skrumper ikke med den medicin, han er på, men den forbliver, som den er, og det betyder, at han i øjeblikket kan blive hjemme, at han ikke har alvorlig sygdom, som han havde, hans hår er tilbage, og han tager på igen.”

Læs også

Far til to sad på toilettet: Kiggede ned og fik sig et kæmpe chok

 

Dagens Gossip