Lærerinde fortæller, at julen er en ensom tid for hende: Overraskelsen fra klassen går nu viralt

Foto: Twitter

Hun havde fortalt klassen, at især juletiden var en svær tid for hende.

 

Den 16-årige elev Belinda Ramirez filmede det øjeblik, hvor læreren trådte ind i klasseværelset og blev overrasket af et julepyntet klasseværelse og en forsamlet klasse, der råbte: "Glædelig jul!"

Læs også

Nyfødt blev forladt af sine forældre: Overlevede natten takket være kuld af hvalpe

BuzzFeed fortæller således historien om lærer Whartons klasse, som i månedens begyndelse fik at vide, at hun havde mistet alle, der stod hendes familie nært, ligesom hun havde mistet sine forældre og søskende. 

Desuden fortalte hun klassen, at alle helligdage er svære for hende.

Hun påpegede også over for BuzzFeed, at hun er meget taknemmelig for de venner, hun har, og de mennesker, der holder af hende.

Blev overrasket

Dagen inden, eleverne fik lov til at holde juleferie, fik Wharton besked på at forlade klassen, da rektoren skulle tale med hende om noget.

Men da hun kom tilbage, så hun, at eleverne havde forvandlet hendes klasseværelse til et vintervidunderland med dekorationer og gaver, som de gav til hende. 

"Vi hørte dig tale om, hvor...Okay, nu begynder jeg at græde...at det er en trist tid for dig, fordi du ikke har meget familie og sådan noget. Vi vil bare gerne gøre denne jul god for dig," siger eleven. 

"Jeg var overvældet over omsorgen, de viste," fortæller Wharton til Buzzfeed.

"Teenagernes ry har været dårligt på det seneste, men mange teenagere er faktisk også søde og omsorgsfulde. Bemærk, at selv om der er mange negative billeder derude, er der også meget godt."

Læs også

Far lod sin 3-årige datter vælge sit tøj til skolebilledet: Nu går billedet verden rundt

 

Dagens Gossip