Lærervikar afslører chokerende historie: Det er de værste elever, jeg nogensinde har undervist

Skrevet af Nicolai Busekist

5 uger siden

|

16/04/2024
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En lærervikar har afsløret, at en klasse, hun underviste, var så slem, at hun nægtede nogensinde at undervise dem igen.

Dagens topnyheder

Selv efter at være blevet tilbudt ekstra penge, fortalte kvinden, at hun nægtede at tage imod jobbet. Hun har hævdet, at mangel på en fastansat lærer havde gjort eleverne meget svære at undervise.

I en video på det sociale medie TikTok har den kvindelige lærervikar fra USA forklaret, hvordan hun klart afviste tilbuddet, da hun blev bedt om at undervise eleverne i en periode på flere måneder.

"Jeg har lige modtaget en e-mail fra min rektors sekretær, der spurgte, om jeg ville være vikar for 6. klasse, som jeg havde i dag. Det vil være resten af skoleåret eller indtil de finder en ny lærer til klassen," sagde hun.

Jeg siger ikke, at klassen er dårlig, men de har vitterligt ikke haft en klasselærer i lang tid. Der er ingen siddeplan eller ledelse af klassen. Disse børn opfører sig, som om de har frikvarter hele tiden."

Læreren var overbevist om, at børnene ikke er dårlige. Til gengæld var hun også helt sikker på, at manglen på disciplin i klassen havde resulteret i, at hun ikke var det mindste interesseret i at undervise dem.

"Helt ærligt, så kan man ikke komme tilbage fra det. Det er november, og de har mere eller mindre etableret deres egne regler. De er vilde," sagde hun.

"Jeg ved, at nogle af dem begyndte at lytte til mig, så jeg siger overhovedet ikke, at det er dårlige børn. Jeg siger bare, at dynamikken er dårlig. Kender andre lærere det, når dynamikken i en klasse er dårlig af en eller anden grund, og man ikke kan finde ud af hvorfor?"

"Der er heller ingen plan for vikaren, og jeg aner ikke, hvordan man underviser i kriminologi," skrev hun som tekst til videoen, hvor hun også skrev følgende:

"Under alle omstændigheder svarede jeg hende og sagde, at så meget som jeg gerne ville have de ekstra penge, tror jeg ikke, at jeg mentalt kan håndtere det resten af skoleåret."

Videoen endte med at gå viralt på det sociale medie, hvor den hurtigt blev set af mere end en halv million brugere. Ikke nok med det, så fik den også flere hundrede brugere til tasterne.

"Min filosofi: Problemer på ledelsesniveau bør løses af nogen, der får løn på ledelsesniveau. Det er ikke dit problem at løse," skrev en bruger som kommentar.

"Så skolens mangel på ansættelser er nu dit problem," lød det fra en anden.

"Det er okay at sige nej til ting. Godt for dig," kommenterede en tredje bruger på det sociale medie.