Lagt for had på nettet: Har dækket sin baby med 'tatoveringer'

Foto: Instagram

En mor er kommet i modvind, efter hun delte kontroversielle billeder og videoer af sin lille søn.

Shamekia Morris har mødt stor kritik fra sine mange følgere på de sociale medier, efter hun begyndte at dele billeder og videoer af sin lille søn, Treylin, som er dækket af 'tatoveringer'.

Foto: Instagram

Den amerikanske designer begyndte at udsmykke sin lille søns krop med midlertidige tatoveringer, da han var kun seks måneder gammel, og flere af hendes millioner følgere på blandt andet TikTok og Instagram har siden kritiseret moren for hendes handlinger. 

Læs også

Ung kvinde død i arbejdsulykke på dansk skole

På de sociale medier har Morris forklaret, at hun elsker de iøjenfaldende tatoveringer, og at hver eneste af dem repræsenterer en milepæl i Treylins liv. 

Billederne og videoerne blev dog ikke taget særlig godt imod, og mange af Morris' følgere kritiserede hende. 

Flere kaldte hende for "en dårlig mor," mens andre skrev, at hun opdragede Treylin til et "liv i fængsel," fordi han har så mange tatoveringer. 

Andre har skrevet, at han ender med at "få bank på gaden," når han bliver ældre på grund af de mange tatoveringer. 

Siden har Morris været med i 'Love don't judge show', hvor hun har forklaret sig. 

Det har hun afsløret på Treylins egen instagramside (@nuggetworld561), hvor hun har delt en tekst fra showet.

Foto: Instagram

Der står: "HAR du nogensinde set en tatovering på en baby? Modedesigner og tattooentusiast, Shamekia, gik viralt på de sociale medier, efter hun delte videoer og billeder af hendes etårige søn, [som var] dækket af tatoveringer. [...] Treylin [...] fik sin første tatovering, da han var seks måneder. Shamekia siger, at hver eneste tatovering [...] er designet til at fremhæve en milepæl i hans liv."

"Selvom Treylin er populær på internettet [...], får Shamekia en masse had, fordi hun vælger at tatovere sit barn. 'Folk siger, at jeg opdraget ham til at blive en gangster eller en hård negl,' har hun fortalt [...]. 'Kritikken var forfærdelig, fordi jeg ved, at jeg ikke er en dårlig mor'," står der desuden i opslaget. 

Opslaget har i skrivende stund fået næsten 3.000 'likes' og mange kommentarer, som stort set alle sammen forsvarer Shamekia. 

Flere skriver, at de har ændret syn på hende, efter de hørte interviewet i 'Love don't judge show'. 

Én påpegede blandt andet, at tatoveringerne ikke er anderledes end dem, som "vi alle købte fra tyggegummiautomater som små."

En anden har skrevet: "Jeg giver altid min lille datter tatoveringer, hun elsker dem også."

Shamekia har selv et hav af tatoveringer, som hun glædeligt viser frem til sine flere tusinde følgere på Instagram (@subwaytatted_)

Foto: Instagram

Både Shamekia og Treylin har flere tusinde følgere på Instagram, ligesom Treylin har mere end 1,5 millioner følgere på videoappen TikTok, hvor Shamekia fik stor kritik, efter hun delte en række videoer af sin tatoverede søn.

Læs også

 

 

Dagens Gossip