Landets mest tatoverede har et stort portræt af mordere tatoveret ved siden af et portræt af sin datter

Foto: Privat

Et portræt af to af Englands mest berygtede mordere gennem tiden har fået plads lige ved siden af et portræt af en lille, sød pige.

Chris Dalzell har brugt tatoveringer som et værktøj til at håndtere sin lille datters sygdom og mentale udfordringer, og han er derfor endt med at have mere end 600 tatoveringer, hvilket ifølge The Daily Star gør ham til Nordirlands mest tatoverede mand. 

Selv Chris' ansigt er dækket af tatoveringer / Foto: Privat

Hans seksårige datter, Jessica, er siden sin fødsel røget ind og ud af hospitaler på grund af psykiske problemer og den medfødte lidelse ehlers-danlos syndrom, som er en bindevævssygdom. 

Læs også

Har brugt 175.000 kroner på tatoveringer: Sådan så hun ud inden sin forvandling

Det har naturligvis været hårdt for den lille pige, men også for hendes 36-årige far, som har brugt tatoveringer som et slags værktøj til at håndtere sin datters sygdom.

Chris havde ikke én eneste tatovering inden, han blev far / Foto: Privat

Senest har han fået et kæmpe stort portræt af de berygtede Kray-tvillinger på ryggen lige ved siden af et stort portræt af sin elskede datter.

Sådan ser Chris' ryg ud. Til venstre er et portræt af hans datter omgiver af Kray-tvillingerne. Nederst ses et portræt af Batman-skurken 'Jokeren' / Foto: Privat

Det berygtede par terroriserede det østlige London i 1950'erne og 60'erne og var blandt andet involveret i grov vold, mord, overfald, brandstiftelse og bevæbnede røverier, og man kan derfor undre sig over, at de har fået lov til at få en plads lige ved siden af Jessica. 

Den 36-årige kok fra Nordirland har dog forklaret, at der er én særlig grund til, at de har fået pladsen ved siden af hans datter. 

"Kray-brødrene er på hver sin side af hende, som om de beskytter hende. Jeg ønskede [...] [dem], fordi de er kendte figurer. [...] Jeg ved, at [...] [de] har et dårligt ry, men de var meget loyale," har han således forklaret om brødrene, som blandt andet blev dømt for dobbeltdrab. 

Han uddybede: "Det er mere et tegn på beskyttelse [af Jessica] på min ryg."

Han har desuden forklaret, at folk "klart" kan se brødrene som et symbol på "beskyttelse," hvis de ser dem ved siden af hans datter på hans ryg, når han går rundt i bar overkrop i offentligheden. 

Chris fik sin første tatovering, efter han blev far til Jessica, og i dag har han altså mere end 600 forskellige tatoveringer. 

"Tatoveringer var en måde for mig at håndtere [Jessicas sygdom]. Når Jessica var hjemme for [at få] et pusterum for ugen, kom en ven, som er tatovør, til mit hus tre gange om ugen og tatoverede mig i otte timer," har han forklaret. 

"At se min datter på hospitalet med alle de slanger var for meget for mig," har han desuden udtalt.

Læs også

Sådan så han ud: Fyr med ansigtet dækket af tatoveringer viser sin forvandling i vild video

 

 

 

 

 

Dagens Gossip