Landmanden var træt af ulovligt parkerede biler: Hans hævn er hylende morsom

Foto: Twitter / @emilyvdurrant

En landmand fra Wales var godt og grundigt træt af, at turister altid skulle parkere foran porten til hans mark, og hans hævn er nu blevet delt på Twitter til stor morskab for os andre.

En dårlig parkering kan om noget være irriterende, især hvis det er på en fyldt parkeringsplads, og den dårligere parkering er skyld i, at man ikke selv kan få en ledig plads. 

Men hvad hvis det er omvendt? Det er sjældent, at folks parkering er et problem på en helt tom parkeringsplads, men ikke desto mindre så var det lige præcis problemet for en walisisk landmand.

Læs også

Google er ikke længere verdens mest besøgte hjemmeside

Landmanden havde nemlig problemer med, at turister parkerede lige foran porten til hans mark, når de skulle ud at gå en tur i de smukke omgivelser. 

Selvom der altid er masser af plads til bilerne, så lykkedes det ofte folk at holde lige præcis sådan, at lanmanden ikke kunne åbne porten og komme ind på sin jord. Det skriver Sosialnytt.

En dag da en sort BMW indtog den 'forbudte plads', valgte landmanden at gøre noget ved det og tage hævn. BMW'en var skyld i, at han ikke kunne komme videre med sin dag, så han skulle da selvfølgelig også være skyld i, at bilens ejere ikke kunne komme videre.

Landmanden tog derfor en masse tungt jernhegn og placerede rundt om bilen, så det ikke var muligt at køre fra stedet. 

Byrådsmedlemmet, Emily Durrant, opdagede det morsomme syn og postede et billede af det på Twitter med teksten: 

"Det er skønt at kunne byde alle fra Wales velkommen i vores lille hjørne af himlen igen, men lad venligst være med at være en tumpe ved at parkere foran landmandens porte."

Hun fortsatte: "Det er et sted, hvor folk arbejder, ikke bare et sjovt sted at være. Når landmænd ikke kan komme ind til deres kreaturer, bliver de en smule ophidsede. Fair nok."

Durrant uddybede, at det er et sjovt billede, men at budskabet sådan set er seriøst, da det er vigtigt, at landets landmand kan arbejde i fred. Hun påpeger derfor, at turister og gæster på landet skal være opmærksomme på deres omgivelser, så de ikke holder i vejen som den uheldige ejer af BMW'en. 

Om landmanden hjalp med at fjerne hegnet igen, eller hvordan BMW'ens ejer(e) kom videre melder historien intet om, men mon ikke det var sidste gang, at vedkommende parkerede der. 

Læs også

Far rasende på indisk restaurant: "Utraditionel julemad"

 

 

 

 

Dagens Gossip