Landsby bygger kæmpe ler-penis: Skal bringe regn

Foto: Facebook / Chamnan Kaenthongdaeng

En gruppe landsbyboere benyttede sig, af en noget særpræget metode, i håbet om at bringe regn tilbage til området.

Lange tørkeperioder uden regn, er ikke ligefrem noget vi danskere for alvor kan relatere til. Derfor er det nok også de færreste af os, der har overvejet hvad man gør, skulle sådan en situation opstå. 

Men selv om vi så prøvede, er det langt fra sikkert, at vi ville finde på samme, kreative løsning, som de mennesker, der bor i en lille landsby i Yothaka-området i Thailand.

Læs også

Pusher idømt 13 års fængsel: Knaldet af en cremet ost

Det havde ikke regnet længe, og mennesker, såvel som dyr, natur og afgrøder, havde efterhånden desperat brug for hjælp fra oven. Bogstaveligt talt. I forsøget på at tilfredsstille, hvem end der nu engang styrer vejret, byggede landsbyboerne en helt særlig, og noget spøjs skulptur - og det virkede tilsyneladende. 

Foto: Facebook / Chamnan Kaenthongdaeng

Landsbyboere byggede en enorm falluskonstruktion midt ude på vejen som en del af en lokal ceremoni, med det formål at sørge for regn og det fungerede, mirakuløst, og bragte regn to dage senere - det skriver Daily Star.

Lokalbefolkningen i Yothaka-underområdet i Chachoengsao-provinsen deltog sammen i den gamle ceremoni onsdag den 9. juni, som afholdes årligt, for at konstruere og opføre den kæmpe penisformede amulet.

Strukturen, eller "Palad Khik" på Thai, blev installeret på en lille blind vej, før landmænd bad om mere regn for deres afgrøder og bedre vandkvalitet for landsbyen.

Der havde været bekymring for, at vandet, der blev leveret til lokalbefolkningen, var for salt. Derfor, samlede landsbyboere om det projekt, de nu engang er at bygge en kæmpe penis af ler, som repræsenterer frugtbarhed og ny vækst.

Den lokale landsbychef Chamnan Kenthongdaeng sagde, at ceremonien gennemføres hvert år som en del af lokalsamfundets tro.

Ifølge Kenthongdaeng blev et lignende ritual udført sidste år og bragte nedbør i hele regntiden.

Han sagde: ”Den midlertidige struktur ville ikke medføre trafikpropper, da den blev bygget på en blind vej. Det ville blive fjernet, så snart den sæsonbestemte regn kommer. "

En video af nedbøren, der kom fredag ​​(11. juni), blev optaget af en anden landsbyhøvding i en nærliggende landsby. Samme høvding, bekræftede over for den thailandske presse, at det regnede i landsbyen, hvor den enorme fallustruktur blev rejst som et resultat af ‘regnfremstillingsritualet’.

Landsbyboere fra Yothaka har dog sagt, at nedbøren ikke er nok til effektivt at vande deres rismarker.

Høvdingen Kengthongdaeng, sagde, at landsbyboere håber på mere regn i de næste par dage, og at deres bønner til den massive ler-penis vil fortsætte.

Foto: Facebook / Chamnan Kaenthongdaeng

Han tilføjede, at folk online, der foragtede denne praksis, havde "ingen tro" og var "respektløse" over for landsbyboernes traditioner og overbevisninger, der dateres tilbage til næsten et århundrede siden.

Læs også

Harvard-undersøgelse: Black Lives Matter-demonstrationer 'overvældende fredelige'

I den forbindelse skal det understreges, at denne historie på ingen måde, er et forsøg på at gøre grin med ritualet, men blot en fornøjelse og fascination over et ritual, en levemåde, kultur og religion der er anderledes end vores egen.

 

 

 

Dagens Gossip