Landsby skærer opsvulmet slange op: Synet bekræfter deres værste frygt

Ninna Andreasen

382 uger siden

|

28/03/2017
Beboerne i en indonesisk landsby gjorde et tragisk og grusomt fund, da de skar en kæmpestor pytonslange op. Vi advarer om voldsomme billeder!

Dagens topnyheder

Den 25-årige Akbar Salubiro, som var beboer i landsbyen, forsvandt søndag aften. Han var taget ud for at høste palmeolie lidt væk fra byen, skriver Daily Mail.

Bekymrede venner og slægtninge ledte efter den forsvundne mand, og under eftersøgningen fandt de den store slange i Akbar Salubiros egen have aftenen efter. Dens mave var udspilet, og frygten for, at han var blevet spist, opstod straks.

Landsbyboerne skar straks maven op på den store slange. Og så gjorde de det tragiske fund. Den 25-årige mand lå død i slangens mave. Han var blevet slugt i ét stykke.

Artiklen fortsætter under billedet.

De horrible billeder viser, hvordan liget langsomt blev fjernet fra dyret, mens dens hud blev skrællet væk.

- Akbar tog ud fra sit hjem for at høste palmeolie. Da han ikke vendte tilbage, begyndte folk at lede efter ham, siger den 25-åriges nabo ifølge Daily Mail.

Den dræbtes kone var væk fra hjemmet, da ulykken skete. Hun opdagede først, at hendes mand var død, da billeder af obduktionen af slangen begyndte at cirkulere på nettet og i lokale medier.

Artiklen fortsætter under billederner.

 

Ifølge de lokale myndigheder hørte folk skrig fra palmemarken natten før, Akbar Salubiro blev fundet død i slangens mave.

Se videoen nedenfor.