Lidl fjernede Haribo-slik fra hylderne: Nu er der nyt

Foto: Shutterstock

De konstant stigende supermarkedspriser er en bekymring for mange forbrugere.

Nogle produkter bliver dog ikke bare dyrere, de forsvinder helt fra butikkerne. Årsagen til dette er ofte uenighed mellem producenter og supermarkeder – især når det kommer til prisen.

Også slikgiganten Haribo og Lidl er lige nu uenige om priserne. Efter mislykkede forhandlinger trak discountforhandleren snoren og forviste de søde sager fra sine hylder i Tyskland.

Læs også

Kvinde parkerer lovligt: Da hun kommer tilbage til bilen, er der en chokerende seddel på forruden

Nu kunne Haribo-Zoff gå ind i næste runde. Lidl-chefen i Tyskland Christian Härtnagel kommenterer den aktuelle situation.

Mange gummibjørne-elskere kunne blive skuffede over den seneste udvikling hos Lidl.

Trods en lille lempelse på råvaremarkedet ønsker slik-producenten ikke prismæssigt at imødekomme discountkæden. Forklarer Lidl-chef Christian Härtnagel til Bild.

Han ser også ud til at være klar over situationens eksplosive karakter. Härtnagel udtaler: "Kunderne vil ikke undvære deres yndlingsprodukter, og for nogle gælder det også slik fra Haribo." Det ønske ønsker Lidl naturligvis at opfylde for sine kunder, lyder det fra chefen. Dette er dog knyttet til specifikke krav.

Han ville kun tage Haribo-produkterne tilbage i sortimentet til en "rimelig pris", sagde Christian Härtnagel. Dette har virket for mange andre mærker. Det ser bare ikke ud til at fungere så godt hos slikproducenten. 

Härtnagel siger: "Vi er stadig i forhandlinger med Haribo og har ikke været i stand til at nå til enighed indtil videre." Ikke desto mindre var Lidl-chefen optimistisk. Han er overbevist om, at forhandlingerne snart vil lykkes.

Men det er ikke kun manglen på slik, der vækker utilfredshed blandt forbrugerne. De voldsomme priser giver også ondt i maven. Lidl-chef Härtnagel kan desværre ikke give det helt klart endnu. 

Han siger: "Vi er stadig ofte med i forhandlinger, hvor krav om prisstigninger er på bordet" - og det på trods af et lille fald i inflationen. Lidl har dog allerede gjort 700 produkter billigere i år.

Læs også

Mor kan ikke længere høre sit barn grine på hoppeborgen: Da hun kigger, ringer hun straks 112

.

Dagens Gossip