Lille pige døde i en pøl af sit eget bræk, mens hendes mor så tv

19 måneder gamle Autumn blev efterladt alene i et rum i timevis. Foto: Brenda Gooch.

De sociale myndigheder forsøgte forgæves at fjerne den 19 måneder gamle pige fra sine forældre.

Autumn Gooch blev kun 19 måneder. Den lille britiske pige blev formentlig kvalt i sit eget bræk i sit hjem i byen Maulden ved Bedfordshire i England.

Det var Autumns mor Nikki, der fandt datteren med hovedet ned ad, efter hun havde overladt den lille pige til sig selv i et rum ovenpå for at se tv.

Det tragiske dødsfald kom få uger, efter en dommer afviste at lade de sociale myndigheder sætte Autumn i pleje, selvom begge forældre havde problemer med alkohol. Det skriver den britiske avis Daily Mail

Læs også

Pædagog skulle læse bog for børnene og satte sig på en sækkestol - vidste ikke at 1-årig lå neden under

Det var først timer, efter Autumn Gooch døde på den skæbnesvangre dag i april 2015, at moren opdagede, at der var noget galt, afslører en nylig fremlagt ligsynsrapport. Den lille pige lå med en våd ble med opkast i ansigtet ved siden af en flaske med størknet mælk. 

Ifølge Autumns far, Craigh Maddonald, skulle Nikki have sagt, da hun fandt datteren i en pøl af bræk, at hun lignede én, der havde været igennem 12 runder med Mike Tyson.

Da ambulancen kom, blev den lille pige ikke forsøgt genoplivet, da det var tydeligt, at hun havde været død længe - rigor mortis var indtruffet. 

Læs også

Sørgende familie lader kamera filme deres babys død: De vil advare andre forældre om faren

Nikki Gooch blev efterfølgende anholdt for mistanke om mord og blev anklaget for forsømmelse. Men sagen blev senere droppet. 

I februar 2015 besluttede en dommer at se stort på de sociale myndigheders vurdering om, at det var bedst, at Autumn boede hos en plejefamilie. I stedet blev konklusionen, at familien Gooch skulle have daglige besøg fra myndighederne. 

Af ligsynsrapporten fremgår det, at Autumn kan være død af to ting. Enten skyldtes det en luftvejsblokering, som gjorde det umuligt at trække vejret. Eller også var det et epileptisk anfald, der tog livet af den lille pige.

Der var ingen tegn på skader på Autumns krop. 

 

Dagens Gossip