Lille pige kigger søløve dybt i øjnene - få sekunder senere går det HELT galt

Hun kom alt for tæt på.

En lille pige kom alvorligt galt afsted i Canada forleden. Videoen er en påmindelse om, at man skal nøjes med at nyde naturens vilde dyr på afstand.

En skrækindjagende video fra Vancouver i Canada har taget nettet med storm. Episoden fandt sted i Steveston Wharf i Richmond forleden og blev filmet af Michael Fujiwara, som bor i området, skriver Huffington Post

På optagelsen ser man, hvordan folk på kajen får øje på en gigantisk søløve, og alle beundrer det store dyr, som nysgerrigt kigger op på folk. Den blev ifølge Huffington Post tiltrukket af brødkrummer, som folk smed i vandet for at få den til at komme tæt på.

En lille pige er særligt fascineret af søløven, og de to kigger hinanden dybt i øjnene, mens søløven svømmer helt tæt på, og pigen læner sig ud over kanten. Folk griner og hygger sig - uvidende om, at det sekunder senere kommer til at gå helt galt.

For i næste øjeblik sætter pigen sig på kanten af kajen med ryggen til søløven, som stadig har sine øjne rettet mod gruppen af beundrere. 

Læs også

Alle forældre som rejser til udlandet med børn uden samme efternavn bør vide dette

Så snart hun sidder ned, springer søløven op og griber fat i pigens kjole midt på ryggen med sine skarpe tænder og trækker hende ned i vandet, så hun forsvinder under overfladen. Det hele går så stærkt, at folk ikke har en chance for at hjælpe den stakkels pige, som formentlig har fået sit livs chok.

En tilfældig mand springer instinktivt i vandet og får reddet pigen op, mens folk skriger af forskrækkelse. Søløven er ikke efterfølgende til at se. 

Familien skynder sig at få pigen væk fra stedet, mens kameramanden tager sig af manden, som sprang i vandet efter pigen. Ingen kom til skade fysisk. 

Det uhyggelige klip blev lagt på Youtube i går og er lynhurtigt blev set mere end 500.000 gange.

Se selv den dramatiske episode herunder. 

 

Han fandt sin ekskæreste på Facebook - så gjorde han sit livs opdagelse

 

Dagens Gossip