Lille pige kommer meget tæt på elefanten: Kort efter opstår der et magisk øjeblik

11/05/2023 19:04

Henrik R

Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
Der er tale om et sandt magisk øjeblik, da den lille pige begynder at røre på sig.

Mest læste i dag

Dyr har stort set været en succes på internettet, lige sidst sidstnævnte blev opfundet. Især når dyrene gør en indsats for at efterligne mennesker. En populær video i denne genre viser en elefant, der efterligner en ung piges dansetrin.

Den elskelige klip er blevet delt på IPS Dipanshu Kabras officielle Twitter-profil. Til delingen skrev Hr. Kabra 'Hvor gjorde det bedste?"

Det virale klip starter med en sød lille pige, der står foran en elefant. Pigen laver pludselig nogle små dansetrin og stopper. Efter bare et øjeblik efterligner elefanten hurtigt pigens bevægelser ved at ryste hovedet og vise sine store flagrende ører.

Mere end 15.000 mennesker har set videoen i løbet af få timer. Desuden har opslaget fået et stort antal likes og retweets.

Nogle personer svarede på hr. Kabras spørgsmål ved at nævne, hvem der udførte dansetrinene bedst, mens andre bare satte pris på optagelsen.

"Begge gjorde det godt," skrev en bruger, der altså værdsatte både elefantens dans og den lille piges.

3 sjove facts om elefanter

  1. Elefanter kan beskytte sig selv mod solen: Elefanter har en smart måde at beskytte deres hud mod solens skadelige stråler på. De kaster jord og sand på sig selv ved hjælp af deres snabel for at skabe et beskyttende lag, der fungerer som 'solcreme' og 'insektmiddel'.

  2. Elefanter har et "fingertip" på deres snabel: Selvom elefantens snabel kan virke klodset, er den faktisk utrolig præcis og delikat. I enden af snabelen findes der to fingerlignende fremspring, som elefanter bruger til at gribe små genstande og føde. De kan endda plukke en enkelt græsstrå op med disse "fingre".

  3. Elefanter kan kommunikere over lange afstande: Elefanter kan kommunikere med hinanden over afstande på op til flere kilometer ved hjælp af lavfrekvente lyde kaldet infralyd. Disse lyde er for dybe for det menneskelige øre at opfatte, men elefanterne kan både producere og høre dem. Infralyd bruges til at sende advarsler, finde en mage eller koordinere bevægelser inden for en flok.