Lille pige til læger: 'Lad mig dø'

Foto: Shutterstock

En lille pige, ved navn Yaz, blev indlagt på hospitalet med skader og tegn på seksuelt overgreb. Lægerne hævder, at hun har fortalt dem, at hun 'ønsker at dø', fordi hun ikke ville tilbage til sine forældre.

En syv-årig pige, der blev indlagt på hospitalet efter seksuelle overgreb og misbrug, tiggede lægerne om at lade hende dø.

Pigen, der er kendt som Yaz, er fortsat i kritisk tilstand efter, at hun blev alvorligt mishandlet.

Læs også

Far til fem piger skar gravid kone op: Ville se babys køn

Ifølge Crime Online, sagde lægerne på Hospital de Las Margaritas in Pueblo, Mexico, at hun havde indre blødninger, en kollapset lunge, brændemærker på ryggen, cigaretmærker på arme og hænder, samt tegn på seksuelt misbrug.

I en erklæring til efterforskerne i sagen, hævder lægerne, at Yaz har sagt følgende: "Jeg vil dø... Jeg vil ikke hjem til mine forældre, så de kan fortsætte med at slå mig."

Pigen blev angiveligt bragt til hospitalet af en nabo, der var vidne til den brutale behandling. Hendes forældre, Rafael N. og Alejandra N., er begge blevet anklaget for grov vold, ifølge justitsadvokaten i staten Puebla.

Barnets onkel er angivetligt på flugt, efter at være anklaget for at have seksuelt misbrugt hende.

Ikke første gang

Hun er blevet udsat for fysisk vold ved mindst tre andre lejligheder, men der blev intet gjort ved disse hændelser.

I april blev Yaz opereret for tarmskader og blev i februar indlagt på hospiralet med knivsår. Hendes far har angiveligt sagt, at det var pigens mor, der havde skåret i hende.

Politiet efterforsker også dødsfaldet på Yaz' tre-årige søster, der døde i juni. Hendes officielle dødsårsag blev angivet som utilsigtet kvælning. Men Development of Family Integrity (DIF) har nu presset på, for at få sagen genåbnet.

Læs også

Dybt tragisk: 15-årig dræbt

Endvidere mener Frida Guerrera, der er kvinderettighedsaktivist, at moderen også var et offer for vold i hjemmet, og at hun frygtede for hendes liv.

"Hvis myndighederne i Puebla havde gjort deres arbejde siden januar, hvilket var første tidspunkt, hvor der var tegn på, at pigen havde været udsat for seksuelt misbrug og vold, ville hun ikke være på hospitalet nu, og Mitzi (hendes lillesøster) ville ikke være død," sagde hun.

 

Dagens Gossip