Lina hørte en lyd fra etagen ovenover - fik et chok, da hun så sine to børn ligge indsmurt på gulvet

‘Jeg blev helt handlingslammet. Det var et mareridt’

Ikke alle tør at lade de små være alene uden overvågning, og en 27-årig mor fra Sverige fik sig da også en overraskelse, da hun kiggede til sine børn.

Lina Cederlöf har delt sin historie med andre Facebook-brugere, og tusinder har reageret på hendes opslag.

Det er nemlig ikke svært at forestille sig, hvordan det må være, når man finder sine børn i gang med at male gulvet med en bøtte maling, de har fundet.

Og det var præcis, hvad der skete for Cederlöf engang tilbage i august. Hendes to drenge Ivar på 4 år og Olle på 2 år havde smurt hele gulvet og sig selv ind i maling.

Lina Cederlöf og hendes mand havde været i gang med at lave en ny bogreol, og derfor stod malingen fremme, skriver den svenske avis Expressen.

Midt i al panikken fandt Cederlöf sit kamera frem, og hun fik øjeblikket foreviget. Det har nu vakt megen lykke på nettet.

- Børnene lå der og gled rundt i malingen. Jeg blev helt handlingslammet, men midt i chokket fandt jeg mit kamera frem, siger Cederlöf til Expressen og fortsætter:

- Det var et mareridt.

Der skulle dog gå nogle måneder, inden den 27-årige mor kunne grine af situationen.

Læs også

Mor er dybt chokeret, da hun ser sin nyfødte datter første gange - beslutningen hun tager, kan alle lære noget af

Det krævede en dedikeret indsats at få drengene rene igen, og de havde fået ‘lyse striber’ i håret, som blev i noget tid.

Gulvet kom forældrene ikke uden om at få skiftet.

Moren til de to ‘malere’ siger, at folks reaktioner generelt har været positive. Enkelte har dog kritiseret hende for at lade børnene lege uden opsyn.

Lina Cederlöf mener selv, at det er helt fint at lade sine drenge lege alene, men fortryder, at hun ikke satte malingen langt nok væk.

Se billederne herunder: 

 

 

 

Dagens Gossip