Løber finder forladt hundehvalp under maraton: Så gør kvinden noget uventet

Foto: Youtube

Khemjira Klongsanun fra Thailand er en erfaren løber. Men Chombueng-marathonet i det vestlige Thailand er nok det, hun vil huske bedst.

I starten gik det helt efter planen for løberen Khemjira Klongsanun. Men da hun passerede ti kilometer, lagde hun mærke til en lille, skælvende hvalp i vejkanten.

De andre løbere forsøgte at undgå den bange lille, affældige hund. Ifølge Little Things var det aldrig en mulighed for Klongsanun bare at efterlade den lille hund der, i den brændende sol.

Læs også

Motorcyklisten ser en dame løbe efter en hest: Så gør han noget, som overrasker alle

Der var ingen huse i nærheden, så hvalpen var åbenbart tabt eller forladt. Hun vidste, at han ikke ville overleve det brændende klima alene, men hun var stadig midt i det maraton, hun havde trænet til.

Klongsanun tog en pause fra løbeturen og gik forsigtigt hen mod hunden. Da hun nærmede sig, krøb hun sammen og forsøgte at lokke den skælvende hvalp over til sig.

Hunden nærmede sig til sidst sin hjælper. Så den kom også med på maraton: Klongsanun samlede hvalpen op og skærmede ham mod solen med sit håndklæde. I stedet for at afslutte løbet løb hun med den yndige hund under armen i over tredive kilometer, indtil de to krydsede målstregen sammen.

“At løbe mere end 30 kilometer med en hund var virkelig en udfordring. Det var dobbelt så træls som et normalt maraton, men jeg gjorde det alligevel, for han er så sød,” siger løberen til Runner's World.

Og historien slutter ikke der. Da Klongsanun ikke var i stand til at finde ejeren, kunne hun lige så godt adoptere hvalpen. Han hedder Chombueng, og han er opkaldt efter løbet, hvor hun reddede hans liv.

Her kan du se et Youtube klip af hændelsen. 

Læs også

Eurojackpot vinder fundet: Så svimlende højt er beløbet

.

Dagens Gossip