Lønningsdag ramte tidligt: Det regnede med kontanter på motorvejen

Foto: Shutterstock.com

Trafikken på en befærdet motorvej gik i stå, efter at bilister blev ramt af ret usædvanligt vejr - det 'regnede pengesedler'.

Lønningsdagen kom tidligt for Costa del Sol-bilister, der bankede i deres bilhorn efter en bilulykke sendte utallige €50-sedler i luften.

'Seddel-regnen' skete i går morges efter et biluheld på A7 mod Cadiz ved La Cañada indkøbscenter i Marbella, Málaga, oplyser politiet.

Læs også

Kæmpe chok: Sofie Linde færdig i X Factor

To billister som havde 20.000 euro i 50 euro sedler i en taske, var med i ulykken, som fik tasken til at flyve ud af bilen, og det til at regne med sedler.

Billister stoppede for at proppe så mange håndfulde kontanter, som de kunne, i deres bilhandskerum, hvilket førte til en større trafikprop omkring klokken 11:30.

Optagelser viser flere køretøjer, der trækker op på motorvejen med chauffører, der løber for at få fat i pengene, hvilket er en ret god undskyldning for at komme for sent på arbejde.

En buspassager fik samlet mere end 500 euro, det skriver Metro.

Mængden af ​​kontanter, nogen kan bære på sig i Spanien, er stærkt reguleret.

Efter en lov i 2010 trådte i kraft, som skulle mindske hvidvask og terrorisme, er det ikke længere lovligt end at have 100.000 euro på sig.

De to mænd havde omkring 20.000 euro på sig, så derfor et stykke under det tilladte.

Hvor stort et beløb de to mænd mistede i ulykken, vides ikke.

Læs også

McDonalds-ansat afslører smart trick: Sådan får du altid friske pommes på maccen

 

 

 

Dagens Gossip