Løssluppen hund trængte ind i zoologisk have: Kort efter faldt elefant død om

19/10/2023 15:16

Kamille Isaksen

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det var noget af en tragedie, da hunden trængte ind i zoologisk have og skræmte livet af elefanten.

Mest læste i dag

St. Louis Zoo oplevede for nylig en hjerteknusende begivenhed, da Rani, en 27-årig asiatiskelefant, tragisk døde efter at være blevet ophidset af en løs hund i zooens område. 

Det var en hændelse, som både rystede dyreparken og de besøgende.

Elefanten Rani var en del af St. Louis Zoo i Missouri, og hun afgik ved døden den 13. oktober. Hendes skæbne bød sig, da en løs hund trængte ind i dyreparken og forårsagede en masse tumult. 

Det skriver The Mirror.

Det lykkedes dog at fange hunden igen, men allerede der var det for sent. Den vilde hund havde nemlig forvoldt alvorlige skader. Efterfølgende blev hunden indfanget og overdraget til et krisecenter.

Zooens talskvinde forklarede, "Mens Rani var indendørs i sit soveværelse og spiste middag og ikke så hunden, blev hun ophidset efter at have hørt vokalerne fra flokken."

Dette førte til et hjerteskærende syn, hvor Rani cirklede og vokaliserede før hun til sidst endte med at kollapse. 

Desværre lykkedes det ikke for dyrlægerne at genoplive hende.

En obduktion udført af zooens patolog afslørede, at der var allerede eksisterende ændringer i Ranis hjerte, og at stresset fra situationen derfor forværrede situationen yderligere. 

Rani, der efterlod en datter ved navn Jade, var elsket og værdsat af dyreparkens personale og besøgende.

Selvom dyreparken er sønderknust over tabet af Rani, er de glade for at rapportere, at resten af elefantflokken hurtigt faldt til ro efter hendes død. Direktøren for udtalte St. Louis Zoo understregede dog, at hans medarbejdere havde gjort alt i deres magt for at redde elefanten.

 "Vores team af professionelle dyreplejeeksperter gjorde alt muligt, men vi kunne ikke redde Rani."