Lufthavn udsender advarsel: Sådan skal du gøre, hvis der står et 'G' i dit boarding pass

Emil Martesen

1 uge siden

|

08/07/2024
Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Lufthavnen udsender en advarsel.

Dagens topnyheder

Der er for alvor taget hul på sommeren, og det betyder for mange en tur til sydens varme strande og eksotiske destinationer.

Men med den øgede rejselyst følger også visse udfordringer og vigtige forholdsregler.

Det er derfor afgørende, at rejsende er ekstra opmærksomme på specifikke ændringer og retningslinjer, som kan påvirke deres rejseoplevelse i lufthavnen.

Denne sommer tegner til at blive ekstra travl i Oslo Lufthavn, og derfor informerer lufthavnen allerede nu de rejsende om en vigtig ændring, som vil påvirke dem, der skal rejse ud af landet.

Det skriver Flysmart24.

Passagerer, der opdager et G på deres boardingkort i stedet for en gate, vil blive transporteret med bus til deres fly. G-gates er placeret i molen syd for lufthavnen, et område der normalt anvendes til indenrigsflyvninger.

Det skal ses i lyset af, at lufthavnen prøver på bedst mulig måde, at håndtere den øgede udenrigstrafik om sommeren.

Dorothy Billett, fungerende lufthavnsdirektør i Oslo Lufthavn, forklarer at der om sommeren bliver brug for flere gates til internationale afgange, end lufthavnen har.

Det betyder, at passagerer vil blive kørt med bus fra terminalbygningen til det midlertidige gateområde, som vil være markeret med G (G1-G8).

Passagerer skal beregne ekstra tid

Lufthavnen opfordrer passagerer til at beregne ekstra tid, hvis de får tildelt en G-gate ved check-in.

Shuttlebusser vil være tilgængelige to timer før det første planlagte fly fra gateområde G og vil afgå hvert tredje minut fra et dedikeret shuttlebusstop i terminalen:

"Busser vil køre kontinuerligt, og man får i god tid besked, hvis man har fået tildelt en af ​​disse gates. Får man en G-gate ved check-in, er det en god idé at lægge et par minutter ekstra og ikke komme for sent", opfordrer Dorothy Billett.

Med den midlertidige løsning håber Oslo Lufthavn at kunne håndtere sommerens rejsestrøm effektivt og sikre en smidig oplevelse for alle passagerer.