To mænd anholdt: Forsøgte at drikke alligator fuld i øl

Foto: Shutterstock.com

To mænd fortryder nok, at de valgte at filme en episode, hvor de fangede en alligator og efterfølgende begyndte at hælde øl på den.

Hvis der er en ting, der er sikkert, så er det, at alkohol kun er for mennesker. Faktisk burde mennesker måske slet ikke have lov til at drikke, når man ser på de mange obskure ting, der finder sted, når promillen stiger.

Det er to mænd for Florida et glimrende eksempel på.

De to mænd ved navn Timothy Kepke på 27 år og Noah Osborne på 22 år, havde tilsyneladende ikke nok i deres eget selskab, og de ville derfor gerne drikke en med tredje.

Læs også

Ægtepar adopterede 6-årig pige - Viste sig at være en 22-årig ukrainsk dværg

I stedet for at drikke øl med en god ven, forsøgte de noget så bizart som at drikke en alligator fuld.

Ifølge New York Post så står der i politirapporten, at den 27-årige Timothy Kepke bad hans kammerat om at fange alligatoren, hvilket denne gjorde med de bare næver.

Sigtes for at have taget alligatoren

Da 22-årige Noah Osborne havde fanget alligatoren, holdt han den fanget, mens hans 27-årige kammerat åbnede en øl, og tvang den ned i alligatoren. Sådan blev de ved, indtil de valgte at slippe alligatoren fri igen.

Ifølge New York Post så blev episoden filmet på kamera, og den video kom politiet i besiddelse af. Det vides dog ikke hvordan.

Politiet konfronterede den 27-årige Timoty Kepke i hans hjem den 17. september. Her indrømmede han over for politiet. Mere skete der ikke på daværende tidspunkt ifølge det amerikanske medie, og det skyldes måske, at politiet først skulle finde ud af, hvad mændene kunne sigtes for.

Det var nemlig først 16 dage senere, altså den 3. oktober, at de to mænd blev anholdt, og her blev de altså ikke sigtet for at have givet øl til en alligator, men for at have taget/fanget den ulovligt.

Læs også

To teenagere voldtog 84-årig kvindes lig efter at have røvet hendes grav

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip