Mand begraver sin kat i haven: Pludselig opdager han, hvad han har gjort

Foto: Shutterstock.com

En mand begravede sin afdøde kat i haven, efter at have fundet den død. Det skulle dog vise sig slet ikke at være hans kat.

En mand blev chokeret, da han fandt ud af, at han havde begravet sin nabos kat, som han troede var hans egen. 

Ifølge Daily Mirror har manden, der har valgt at være anonym, forklaret, at hans kat, der havde navnet 'Favourite', var blevet væk, hvorfor han gik på jagt efter den.

Læs også

Kvinde blev befamlet af fitnessinstruktør: Nu er hun bandlyst fra fitnesscentret

Han fik sig et stort chok, da han fandt en kat med nøjagtigt samme markeringer, som Favourite. Katten var syg, da han fandt den, og kort tid efter afgik den ved døden. 

Nedtrykt over at have fundet den livløse kat, tog han den med hjem, hvor han begravede den i haven. Han blev derfor noget chokeret, da hans kat Favourite kom hjem midt om natten. 

Manden, der har delt sin historie på Reddit, sagde, at han havde været på ferie og efterladt katten hos sin kat hos en nabo, da den forsvandt. 

"Da jeg kom hjem fra arbejde kort før aftensmad, lagde jeg mærke til, at min sorte og hvide kat, ved navn Favourite, manglede. Noget, der ikke er normalt for ham i mere end en dag," sagde han. 

"Jeg gik ud for at lede efter ham i nærheden og talte med min venlige nabo. Lige da jeg ankommer til min nabos hus, bemærket jeg en sort og hvid kat, tilsyneladende syg, der ligger på jorden." 

"Mit hjerte bankede og jeg kunne ikke tro, at jeg havde fundet katten. Det er værd at nævne, at katten var i en anden nabos baghave, og jeg kunne gå derind uden tilladelse, for at hjælpe og identificere." 

"Jeg bankede på og spurgte min venlige nabo, om hun havde set vores kat, hvortil hun svarede, at hun ikke havde set den i to dage." 

"Jeg nævnte katten, der lå på jorden, og bad om hjælp til at identificere og muligvis ale med den anden nabo, så vi sammen kunne gå ind i deres baghave for at yde hjælp til katten." 

"Hun kunne ikke identificere katten som sin fra sit vindue og nævnte, at hendes kat var mindre og sagde med sikkerhed, at det ikke var hendes kat. Hun gav os tilladelse til at gå ind i baghaven. Vi skyndte os for at prøve at hjælpe katten, men det var for sent. Katten var allerede død." 

"Mit hjerte stoppede næsten. Jeg havde svært ved at se på katten og endnu sværere ved at identificere ham. Min venlige nabo om aldrig tæt på." 

Han forklarede dernæst, at han besluttede sig for at begrave katten, hvilket han havde svært ved. 

"Jeg begravede flere dyr, da jeg voksede op på en gård, men denne var særligt vanskelig. Især da denne kat, som jeg har adopteret fra gaden, var, som navnet siger, min favorit." 

"Jeg begravede katten i en grav og gik hjem. Jeg kunne ikke spise og var meget, meget trist. Jeg tænkte på alle de seneste begivenheder og hvad jeg kunne have ændret, så katten ikke havde været død." 

"Efter et par tårer og gråd, og en dejlig kop te, gik jeg i seng." 

Efter at være faldet i søvn, vågner manden pludselig, fordi han kan høre, at det kradser på døren. Til hans store overraskelse er det hans kat. 

"Jeg sov og jeg hørte kradsen på døren. Jeg gik søvnigt hen til døren og tænkte, at Farrusca (hans anden kat, red.) ville ud eller ind, men jeg fandt Favourite stående i døren og kigge på, som om, der ikke var sket noget." 

"Han fortsætter herefter med at pive hele vejen, som om han sagde: 'Hvorfor tog du så lang tid om at åbne døren?'." 

"Jeg så et spøgelse, eller var blevet skør. Jeg vækkede min kone, for at være sikker på, at jeg ikke drømte eller var blevet skør. Et øjeblik ville jeg både kramme, kysse og slå katten på samme tid." 

"Han hoppede derefter op og så i vores seng, som sædvanlig, og var ligeglad med alt andet." 

Herefter gik det op for manden, hvad han havde gjort. Det var nemlig slet ikke hans egen kat, han havde begravet.

"I dag bliver jeg nødt til at forklare en gammel dame, at hendes kat er død, at jeg begravede hendes kat og troede, at det var min, og til en anden, at jeg begravede en kat, der intet betyder for hende, i hendes baghave," rundede han af.

Læs også

21-årig pilot død efter myggestik i panden

 

 

Dagens Gossip