Mand betalte ikke sin husleje: Så gik udlejer amok

Foto: Shutterstock

Udlejere har hver deres måde at reagere på, når huslejen ikke bliver betalt til tiden. Men en 76-årig udlejer gik lidt over grænsen.

At sige den 76-årige Terrence manglede lidt tålmodighed, er ikke nogen overdrivelse, ihvertfald ikke efter at have set hvad han gjorde.

Den 76-årige valgte at rive toilet-kummen, vasken og andre ting ud af væggen i den lejlighed som han selv ejede. Fordi manden der lejede lejligheden, ikke betalte huslejen til tiden.

Læs også

Tragisk ulykke: Kvinde død i elscooter-ulykke

Lejligheden er eget af Terrence Kermode og er beliggende i Hawarden, Wales.

Terrence har udlejet lejligheder i mere end 30 år, og han indrømmede at det var ham der havde gjort skade på ejendommen, for manglende husleje.

Udlejerens opførsel blev beskrevet som 'sindssyg' i handlingen, det kan sammenlignes med stort set at bryde ind i en andens hjem og smadre ejendele i den. Det blev fortalt i retten d.15 september, ifølge LADbible.

Man kan se på billederne hvordan kummen og vasken er hevet ud af væggen, med flere genstande efterladt i badekarret.

Foto: Flintshire Count Council

Terrence har ikke nogen tidligere domme, og han erklæredede sig skyldig, hvilket spillede en faktor i den dom han fik.

Han blev idømt en bøde på 8500 kroner, sagsomkostninger på 850 dkk, og skulle betale for skaderne, som løb op i over 22.000 danske kroner som skal betales indenfor 28 dage.

“Vi mener at alle har retten til at bo i et hjem, som er i god stand, sikkert og varmt,” Det fortæller Christopher Bithell, fra Flintshire Borgmester kontor.

Læs også

Danskerne raser over TV 2 Play: "Ups... Der er sket en uventet fejl"

 

Dagens Gossip