Mand blev forelsket i mor til 6: Så gør han noget overraskende overfor børnene

09/10/2023 09:29

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Caters
Foto: Caters
Det var ikke kun kvinden, som manden ville have.

Mest læste i dag

Tony Thomas giftede sig med Lexy for fire år siden og ville sikre sig, at hendes børn havde en faderfigur.

Parret mødtes på en datingside, og Tony fløj til Kentucky for at møde Lexy og hendes seks børn Elijah, Isaiah, Ethan, Sheldon, Simeon og Iridius.

"Inden for den første måned efter at have været på en datingside, kaldet Christian Mingle, så jeg Tony og nåede ud til ham," sagde Lexy.

"Jeg introducerede ham for mine børn som hr. Thomas, og de kaldte ham det i længst tid, indtil vi blev gift.

"Men det var så skørt.

"Jeg havde bedt for alle de store egenskaber hos en mand, som jeg ser i Tony.

"Jeg bad ikke for som en super mærkelig mand, men det fik jeg. Men så fik jeg alle de andre ting."

Tony tilføjede: "Det faktum, at jeg var på Christian Mingle, var et direkte svar på en bøn, da jeg havde bedt om de kvaliteter, jeg ønsker i en kvinde, og jeg hørte Gud fortælle mig, at jeg skulle komme på Christian Mingle.

"Det er så sjovt, du ved, at jeg er en sort bydreng fra Fort Lauderdale, og jeg blev forelsket i en hvid landpige fra den lille by i Kentucky."

De slog til og besluttede at blive gift. Det skriver LADbible.

Fire år senere adopterede Tony de seks børn.

“Drengene har alle efternavnet Thomas, og Tony står på alle børns fødselsattester som deres far. En af drengene skiftede endda sit for-, mellem- og efternavn, da han blev adopteret," sagde Lexy.

"Jeg bestilte fly i sidste øjeblik for alle drengene for at se Tony, og fordi jeg fik fuld forældremyndighed over dem, tog de aldrig tilbage til Kentucky.

Tony sagde: "Vi ser os at bo i Florida som en velsignelse, fordi der i begyndelsen ikke var nogen måde for hende at flytte eller flytte. Men vi følte virkelig, at Gud fortalte os, at vi ville bo i Florida, og vi skulle bare have troen.

"Hun havde flere børn, end jeg nogensinde havde overvejet, at jeg ville have. Men jeg bad for en dreng, og hun fik seks af dem."