Mand blev nægtet adgang til museum: Så sendte han to personer på hospitalet

Skrevet af Nicolai Busekist

13/03/2022
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En 60-årig mand blev nægtet adgang til museum, hvilket fik ham til at gå amok og sende to personer på hospitalet.

Dagens topnyheder

Det verdenskendte Museum of Modern Art i New York blev lørdag centrum for en voldsom episode, der medførte, at to af museets ansatte måtte hastes til hospitalet, fordi de blev stukket ned af en vred kunde.

Det skriver The Guardian.

Den formodede gerningsmand er en 60-årig mand, der tidligere har været indehaver af et sæsonkort til det kendte museum. Han blev lørdag eftermiddag nægtet adgang til museet, hvilket angiveligt gjorde ham rasende.

Politiet i New York har efterfølgende meddelt, at den ældre mand havde fået inddraget sit medlemskab, fordi han ved to episoder havde brudt reglementet på museet. Politi gik dog ikke i dybden med, hvilke regelbrud, der er tale om.

Efter sigende har den 60-årige mand modtaget et brev om det annullerede medlemskab. Til trods for dette dukkede han op ved museet lørdag, hvor han ville se en film, der i øjeblikket bliver vist på Museum of Modern Art.

"Han blev sur over, at han blev nægtet adgang, og efterfølgende sprang han over skranken i receptionen, hvor han gik til angreb og stak to ansatte gentagne gange," udtalte John Miller fra politiet i New York.

Heldigvis ser det ud til, at de to ansatte kommer sig efter det voldsomme angreb, da de efter omstændighederne har det godt.

Meldingen lyder på, at de begge er i bedring på Bellevue Hospital, hvor de er blevet behandlet for de skader, de pådrog sig under overfaldet. Ifølge John Miller blev de stukket i både ryggen, ved kravebenet og ved nakken.

Selvom man har en klar mistanke om, hvem der står bag det voldsomme angreb, er politiet fortsat på jagt efter ham. På grund af den voldsomme episode, har Museum of Modern Art besluttet, at de ikke vil holde åbent søndag.