Mand bruger 20.000 kroner for at få sine Airpods igen

Skrevet af Nicolai Steinicke

18/08/2022
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En 31-årig mand brugte 20.000 kroner, for at blive genforenet med hans Apple Airpods, I stedet for at købe nye.

Mest læste i dag

For omkring 5 måneder siden var Lewis Ellis, på vej til Bangkok i Thailand. Da han var kommet ud af flyet, gik det op for ham, at han havde glemt sine Airpods i flyet.

Men selvom han straks vendte om for at finde dem, lod personalet ham ikke komme ind i flyet igen.

I 4 timer sad han foran stedet “glemte sager” kontoret, i håb om at hans Airpods ville blive indleveret. Den 31-årige valgte så at tjekke sin app “Find min iphone”. Til hans store chok, kunne han se at de var på vej om på den anden side af jorden.

Mens de fleste mennesker stille og roligt ville være kede af den uheldige hændelse og til sidst ville købe nye hovedtelefoner, besluttede Lewis at begive sig ud på det, der uden tvivl er hans livs største eventyr til dato.

"Jeg så dem flyve fra Qatar til Kathmandu, inden de ankom til en lille landsby i Himalaya-bjergene med udsigt over Nepal. Derefter tog de en kort afstikker til Thailand, før de endelig slog sig ned i Doha." Udtaler Lewis, Ifølge tag24.

Efter fem lange måneder var tiden endelig kommet. Ved hjælp af sin app sporede han AirPods, indtil han endelig stod foran en lejlighed i Qatar. Og han blev genforenet med sine Airpods.

I alt fløj han mere end 6.400 kilometer og brugte omkring 2.700 (20.000 dkk) euro på rejseudgifter.

Han filmede det hele, og delte turen med sine abonnementer på Youtube.