Mand bruger 6.800 kroner på samurai-tatovering: Først bagefter opdager han fejlen

Foto: Privat

6.800 kroner brugte Chris på sin tatovering, men desværre opdagede han først bagefter, at der var begået en stor fejl.

En mand med en passion for alt om samuraier valgte at få en samurai-tatovering - kun for at finde ud af bagefter, at den var stavet forkert og faktisk ikke havde nogen betydning.

Tatoveringselskeren Chris skulle angiveligt være vild med "samuraier og den kode, de levede efter" og vidste præcis, hvad han ønskede, da han satte sig i tatoveringsstolen.

Læs også

DMI med godt nyt i årets første sommerprognose

Samuraikrigerne levede deres liv i overensstemmelse med syv vejledende principper kendt som Bushido: integritet, respekt, heroisk mod, ære, medfølelse, ærlighed og oprigtighed samt pligt og loyalitet.

Da Chris fra London skulle vælge sin 6.800 kroner dyre tatovering , ønskede han at trække på det japanske citat: "Det er bedre at være en kriger i en have end at være en gartner i en krig." Han ville ikke kun få hele citatet på sin arm, så han besluttede i stedet at bruge ordene "gartner og kriger". Desværre blev kunstværket ikke helt, som han havde håbet.

Få dage efter han fik sin tatovering, blev Chris chokeret, da en ven påpegede, at tatoveringen faktisk var stavet forkert, og at kunstneren havde udeladt en linje. Dette betød, at citatet, som havde haft stor betydning for ham, ikke længere havde nogen mening.

Heldigvis kunne Chris få designet rettet gratis, men tatoveringsentusiaster er blevet advaret om at være forsigtige, når de vælger et citat på et sprog, de ikke er bekendt med.

Ny forskning fra online læringsplatformen, Preply, viser, at japansk er det mest populære sprog for tatoveringscitater med mere end 230.000 Google-søgninger om året for tatoveringer på japansk.

Foto: Privat

Med dette in mente rådede tatoveringskunstner Hinin Prod:

"Når man ser på de mest almindeligt anvendte sprog inden for tatoveringsområdet, bør man anerkende det sociale prisme og dets indflydelse.

"I multikulturelle byer møder man mange mennesker fra forskellige kulturer og miljøer. Jeg får mange forespørgsler om tatoveringer på japansk, latin, kinesisk eller arabisk. Gamle nordiske runer er også populære blandt 'blæk-hoveder' og kan også betragtes som en form for bogstavtatovering." fortæller han tatovøren fra den tyske by Køln.

Han kommer derfor med en opfordring:

"Alt, hvad jeg kan anbefale andre er at vælge tatoveringskunstneren klogt og lade ham eller hende være kreativ med din idé. Lav din research og prøv altid at få en person, der taler sproget som modersmål, til at rådgive om dine sprogtatoveringer." slutter han.

Læs også

3 uger efter Leos død: Nu bryder Sussi tavsheden

 

 

Dagens Gossip