Mand dræbt i lufthavn

Foto: Shutterstock

En mand er blevet dræbt af skud, fordi han ikke fulgte politiets anvisninger.

Politiet har skudt og dræbt en mand, der var i besiddelse af en kniv, i Charles de Gaulle-lufthavnen i den franske hovedstad, Paris. Det oplyser politiet i Paris på deres Twitter. 

»Politiet handlede roligt og nedkæmpede en person, der opførte sig truende og var i besiddelse af en kniv i Charles de Gaulle-lufthavnen,« lyder det i en officiel udtalelse, som er vedhæftet tweetet.  

En anonym kilde fra lufthavnen siger til det franske nyhedsbureau AFP, at hændelsen opstod ved terminalen 2F omkring klokken 08.20 onsdag morgen.

Kilden siger, at »en hjemløs mand begyndte at genere sikkerhedsvagterne, og der blev tilkaldt grænsepoliti for at fjerne ham«.

Manden skal herefter have forladt området som anvist, inden han så igen vendte tilbage med en kniv. 

Manden blev derefter skudt af en af de tilstedeværende betjente.

En fotograf fra AFP overværede den dramatiske hændelse i lufthavnen.

»Han blev beordret til at stoppe, men han blev ved med at gå frem mod dem, og en betjent affyrede et enkelt skud,« siger fotografen.

Ifølge den franske avis Le Parisien slog manden ud efter en betjent, inden han blev skudt. Manden blev skudt i maven. Det skriver Berlingske.

Der er ikke tale om en terrorrelateret hændelse, oplyser politiet. Ligeledes er der ikke nogen tilskadekomne foruden den dræbte mand.

Charles de Gaulle-lufthavnen er en af Europas største lufthavne, og ligger nordøst for det centrale Paris.

Læs også

Lottovinder skyller alle pengene ud

 

Dagens Gossip